Recreació de paisatges andorrans al Thyssen pel dia de la Constitució

Amb motiu de la celebració del dia de la Constitució, el Museu Carmen Thyssen Andorra va organitzar, durant el cap de setmana del 13 i 14 de març, i en diferents sessions; un taller destinat a tota la família, per a recrear els paisatges andorrans de dues obres pertanyents a l’exposició “Talents amb Denominació d’Origen”.

Fotos: Noelia Farias

Les famílies que van participar de l’activitat, van recrear les obres “Els Prats de Santa Coloma”, de Joaquim Mir, i “Paisatges nevats”, de Rafael Durancamps, amb alguns elements com ara branques, fulles seques, paper de seda i adhesius, entre altres, que li van facilitar durant el taller.

“És una manera de celebrar el dia de la Constitució amb un dels paisatges andorrans que apareix en la nostra actual exposició. La idea és programar activitats, cada cap de setmana del mes, perquè les famílies i el públic local confiïn en la cultura i torni als museus” va explicar Alícia Luño, responsable de comunicació del Museu Carmen Thyssen. En aquest sentit, Luño va afirmar que el museu continua apostant per activitats recreatives que connectin amb l’exposició i que al mateix temps puguin sorprendre el públic.

A causa de les condicions sanitàries, l’aforament als tallers es va reduir a un màxim de sis persones. Per aquest motiu, es realitzen sessions durant els dissabtes i els diumenges, que estan tenint molt bona acollida per part del públic local, va assegurar la responsable de comunicació del Thyssen, Alícia Luño. El pròxim taller estarà focalitzat a descobrir els inicis de l’escola de Llotja i els estampats de samarretes.