Rosa Mujal inaugura nova exposició a la galeria Mama Maria

“De l’embolic dels teus cabells” és el nom de la nova sèrie de l’artista Rosa Mujal, inaugurada el passat 4 de novembre, a la galeria del restaurant Mama Maria, que es podrà visitar fins al 21 de novembre.

Fotos: Noelia Farias

“De l’embolic dels teus cabells”, com la vida, que s’enreda i s’embolica per després desenredar-se i seguir creixent, així es defineix aquesta nova exposició, que compta amb un total de catorze obres entre les quals es poden observar alguns retrats de les seves filles, la Valentina i la Louise, un gran quadre amb una trena i tres il·lustracions. Segons l’artista, tota la seva obra es basa en “parlar de la vida i de viure-la”, i aquesta nova mostra és una metàfora entre la idea de desembolicar els cabells cada matí i la de desembolicar tots els embolics de la vida cada diaEn aquest sentit, l’artista va explicar, “cada matí, ens aixequem i hem de desembolicar els cabells i durant el dia anem desembolicant coses per avançar en els nostres projectes i en la vida mateixa, i això és el que vull reflectir en aquesta mostra”.

Des de fa dos anys, Mujal es troba treballant en aquest projecte que va comptar amb el suport del Tony Cruz, propietari de la galeria Mama Maria, que va confiar en el seu talent per fer possible aquesta nova mostra.

Durant la inauguració, l’artista va compartir un moment amb els convidats i es va encarregar d’explicar el procés de cada peça exposada. A més a més, es va mostrar molt emocionada per la bona acollida que va tenir el seu nou projecte. En aquest sentit, Mujal va comentar, “molta gent es va quedar sorpresa en veure els collages que faig amb el paper de la Bíblia. Sincerament m’ha sorprès el bon acolliment que ha tingut l’exposició perquè, com a artista, fa una miqueta de por presentar un treball i que la gent no comprengui el que vull transmetre. Però crec que la gent ha entès a la perfecció la mostra i s’ha sentit reflectida en el que jo volia expressar”.  Cal destacar que les obres de Mujal tenen fragments de la Bíblia, que fan al·lusió al capítol del Gènesi, amb la voluntat de posar en relleu la relació de la seva obra amb la maternitat, la idea de fe i de transparència.

L’exposició es troba disponible a la galeria del restaurant Mama Maria fins al 21 de novembre, i els interessats en adquirir un peça de l’artista poden posar-se en contacte de forma directa amb la galeria o accedir al lloc web de Rosa Mujal que és www.rosamujalclosa.com/shop.