(+Fotos) Sant Julià es torna a il·lusionar amb les festes nadalenques

Les autoritats lauredianes van encapçalar l’acte d’encesa de llums de Nadal del 2 de desembre passat, amb el qual es va donar el tret de sortida a una Fira de Santa Llúcia que va tornar a omplir d’il·lusió els carrers de la parròquia.

Fotos: César De Pablos

Fira de Santa Llúcia“Després de la pandèmia, anem recuperant la normalitat”. Amb aquestes paraules, Josep Majoral, cònsol major de Sant Julià de Lòria, va augurar una bona Fira de Santa Llúcia a la seva parròquia, que enguany es va vestir de festa per rebre la màgia i la il·lusió de Nadal.

Fira de Santa LlúciaVa ser la 38a edició de Santa Llúcia, una dada clau si es considera que aquesta és la fira nadalenca més antiga de tot el Principat. Això, sens dubte, és motiu d’orgull tant per la corporació com per als lauredians, que van ser testimonis de l’encesa de llums d’una gran bola nadalenca que decora la plaça de la Germandat.

La Fira de Santa Llúcia va comptar amb la participació de The Swing Girls i els infants de l’Esbart Laurèdia

The Swing Girls a la Fira de Santa Llúcia

“Entenem que no podíem deixar d’aportar aquest tastet d’il·lusió als infants i als veïns amb motiu de les festes”, va subratllar Majoral, que, conscient de la necessitat d’estalviar energia elèctrica, va reparar en la modèstia de la il·luminació instal·lada aquest any.

Fira de Santa LlúciaLa fira, que es va estendre fins al 4 de desembre passat, va aplegar-hi prop d’una quinzena de paradetes que, a banda d’oferir productes relacionats amb les festes, va ser finestra perquè els visitants hi poguessin trobar des de dolços i productes d’artesania, fins a abrics, puzles i productes d’origen natural.

Fira de Santa LlúciaEl futur del centre cultural

Novembre passat, una part del Centre Cultural i de Congressos Lauredià es va reduir a cendres, a causa d’un incendi suscitat a una sala equipada amb aparells informàtics. Sobre la previsió de reobertura d’aquest edifici comunal, Majoral no es va mullar, però sí que va revelar que se n’està treballant de forma proactiva. “Et puc dir que, des de l’equip de Cultura, ja estem definint quina serà l’activitat amb la qual reobrirem el centre. El passat ja ha passat, no hem de lamentar-nos. Mirem endavant, que és el que hem de fer”, va subratllar.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Sant Julià es torna a il·lusionar amb les festes nadalenques