The Embassy, la innovació al cor d’Andorra la Vella

Fa pocs dies s’inaugurava al cor d’Andorra la Vella i al bell mig de The Shopping Mile el concept store The Embassy, una proposta innovadora d’establiment comercial en línia amb els negocis multi-marca de luxe que s’estilen en diferents capitals del món.

D’inici cal remarcar que el disseny arquitectònic de l’edifici El Diamant en què s’ubica The Embassy, ha estat creat per l’arquitecte andorrà Xavier Orteu, l’estructura ha estat obra del Grup Heracles i Copsa, i la realització de Construccions Modernes i Nova Constructora. Aquesta construcció, al llarg del temps que ha durat l’obra, no ha deixat els vianants indiferents, tant per la complexitat que ha revestit la singularitat de la construcció com per la façana presentada com la talla d’un diamant. The Embassy, que consta de quatre plantes, destaca per la seva modernitat i reflecteix a la voluntat de la propietat d’obtenir una obra de gran qualitat, en acord amb el tipus de públic al que s’adreça aquest store.

Interior de The Embassy Andorra
Foto: Jean-Luc Herbert

En els acabats és on es percep millor, fins al més mínim detall, aquesta voluntat diferenciadora. En l’àmbit constructiu hi han participat diferents industrials del país, com Trefelca en la lampisteria i l’aire condicionat, T. R. en les instal·lacions elèctriques, Sabrosa ha delimitat amb envans i sostres els espais interiors, la pintura ha anat a càrrec de Pintura i Decoració Lima, i Copeco, que ha muntat les persianes. Tenint en compte la peculiaritat de l’edifici i el tipus de productes que presenta, també cal remarcar que s’ha donat una gran importància als controls de seguretat, ideats i instal·lats per l’empresa Sepir i per Elit Sistemes, o a les taquilles pel personal, instal·lades per Cop Disseny. La retolació de l’espai ha estat assumida per Rètols La Font.

Pel que fa al plantejament final de The Embassy, en el moment de l’obertura hem pogut descobrir que a la planta baixa i a la primera planta el visitant pot trobar alta joieria, joieria de tendència, rellotgeria, perfums d’autor, alta cosmètica, òptica de disseny, exclusius accessoris de moda i un espai dedicat a l’art, protagonitzat per l’artista rebel i polifacètic Philippe Shangti.

A la planta -1 destaca un nou espai gastronòmic, el Chef’s Table, que ja ha començat a fer parlar amb força i que agrupa diferents estils i apostes gastronòmiques, amb alguns xefs prou coneguts per les seves estrelles Michelin, com Romain Fornell, Bernard Bach o Òscar Manresa.

A la segona planta s’ha reservat un espai polivalent per tal d’organitzar-hi esdeveniments, tallers i experiències, on poder compartir i retrobar-se en un marc selecte i exclusiu.