Thinking Luxury

Neix la primera consultora de serveis Premium i luxe del Principat

La seva missió: acompanyar les empreses a assolir els estàndards de qualitat i servei Premium per a dissenyar una experiència pròpia i destacada en l’atenció d’aquest segment de clientela.

Stéphanie Steinbrecht-Aleix, la nostra portada del passat setembre ha presentat, conjuntament amb Stanislas Helou i la seva esposa Miriam Palà, la primera consultora de serveis Premium i luxe del Principat: Thinking Luxury.

“Andorra és un diamant i té el potencial per fer
el que es proposi, només ens ho hem de creure”

La Borda del Pi va ser l’indret escollit per a la sessió de fotos corporatives de l’empresa realitzades pel nostre fotògraf Antonio Miralles. La consultora ofereix paquets de formació i capacitació d’equips així com auditories dels estàndards de servei, imatge corporativa i optimització de recursos financers.

Thinking Luxury també ofereix un programa de capacitació d’equips per a atendre el mercat àrab i l’ambientació d’espais “instagramables”.

L’art de l’hostaleria torna amb més força que mai, com sempre havia estat: un art per fer que els hostes se sentin especials i únics amb un tracte íntim i exclusiu.

Desitgem a tot l’equip molts èxits en aquesta nova aventura empresarial.

Ser portada de Dona Secret “L’experiència personal que he viscut amb la portada de Dona Secret, ha estat senzillament bestial! La quantitat de missatges i fotografies d’amics i de persones que m’han fet arribar a través de les xarxes socials, des de tots els punts d’Andorra, quioscs, hotels, restaurants, negocis on la vostra revista arriba, ha superat qualsevol expectativa. Us estic molt agraïda”.