Tocar Mare inaugura la 61a Temporada de teatre a Andorra la Vella

Dirigida per Jordi Casanovas, l’obra protagonitzada per Lluïsa Castell i Georgina Latre es va estrenar al Teatre Comunal de la capital, en el marc de la 61a Temporada de teatre, realitzada de manera conjunta entre Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

L’obra guanyadora del VI Torneig de Dramatúrgia catalana, reflexiona sobre els vincles que uneixen i desuneixen les persones. L’espectacle, escrit per Marta Barceló, narra la història de l’Esperança, una dona vídua i jubilada, que mai ha tingut fills i que un dia publica un anunci al diari oferint els seus serveis de mares. L’anunci va cridar l’atenció de l’Empar – una jove directora d’una productora audiovisual, òrfena i amb plena necessitat d’experimentar la maternitat -, que contactarà amb l’Esperança per sentir-se, per primer cop, filla. En aquesta família típica i plena de saviesa, cada personatge encarna allò que manca a l’altre.

El pròxim 11 de novembre el Teatre Comunal acollirà Buffalo Bill a Barcelona. Es tracta del segon espectacle de la temporada a la capital, protagonitzat per dues cares conegudes del món de la televisió catalana, Ramon Madaula i Raquel Sans, periodista de TV3, conductora del Telenotícies Migdia i excorresponsal a Washington. L’obra recorda la visita que va fer aquest mític personatge a la Barcelona de finals del segle XIX en el marc d’una gira europea i que no va tenir l’èxit esperat.

Andorra la Vella tanca la temporada el 16 de desembre amb la presentació de l’obra Yllana, The Opera Locos

El tancament de la temporada a la capital anirà a càrrec de la companya de teatre d’humor gestual, que ja ha visitat el país en 9 ocasions i que arribarà al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb l’espectacle Yllana The Opera Locos. El muntatge guanyador del Premi MAX al millor espectacle musical del 2019, interpretat per un grup d’extraordinaris cantants que porten a escena fragments d’òperes de molta qualitat.

En el cas de Sant Julià de Lòria el colofó de la temporada ho posaran Els pastorets que tornaran al Centre de Congressos Lauredià els dies 26 i 29 de desembre i el 6 i 7 de gener.