Toni Bou rep, per 14a vegada consecutiva, el Trofeu de Campió del Món

El pilot català, resident a Andorra, Toni Bou, va rebre el Trofeu de campió del Món de X-Trial, corresponent a l’edició 2020. A més de Bou, el podi el van completar els catalans Adam Raga i Jeroni Fajardo, classificats en segona i tercera posició de la competició.

L’acte, que va tenir lloc el passat dimarts, dia 23 de febrer, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, va comptar amb la participació del vicepresident de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM), Ignasi Verneda; la presidenta de la FMA, Natàlia Gallego; la ministra de Cultura i Esport, Sílvia Riva, i la cònsol major de la parròquia d’Andorra la Vella, Conxita Marsol. L’esdeveniment es va dur a terme en un format reduït i adaptat a la pandèmia. La cònsol major va ser l’encarregada de lliurar-li el Trofeu de Campió del Món a Toni Bou, que s’ha consagrat com a especialista en la categoria Indoor per 14a vegada consecutiva. Bou va admetre que la seva competitivitat i la seva voluntat per a superar-se cada dia li impedeixen cansar-se de guanyar. El podi el van completar, els pilots catalans, Adam Raga, classificat en segona posició, Jeroni Fajardo, que va obtenir la tercera posició.

Marsol va confirmar que Andorra la Vella acollirà, per a la pròxima tardor, una de les proves del campionat del món del X-Trial. La data prevista per a celebrar el X- Trial és el 6 de novembre, sempre que les condicions de la pandèmia ho permetin. A més, va aprofitar l’ocasió per a manifestar el seu compromís amb el motociclisme, després d’haver acollit els anys 2017 i 2018 l’Assemblea general de la Federació Internacional de Motociclisme.