“Tornarem a trobar-nos”, la nova cançó de Juli Barrero

Amb una lletra càlida, que entra fàcilment al cor, Juli Barrero captiva el públic andorrà amb la cançó “Tornarem a trobar-nos”. El vídeo musical es troba disponible a través de YouTube i, per a la seva producció, el compositor va comptar amb el suport dels alumnes de diferents agrupacions artístiques.

Malgrat que l’aturament d’activitats i el confinament poden suposar un obstacle per a molts artistes, això no representa cap problema per al Juli Barrero, músic del Principat, que s’ha inspirat en el context sociosanitari actual per a donar llum a la cançó “Tornarem a trobar-nos”, amb la qual transmet un missatge d’esperança en aquests moments tan difícils per a tothom.

Tot i que el distanciament social és una realitat que afecta la ciutadania, el músic i els alumnes de l’Animal Teatre, l’Escola Líquid Dansa i l’Espai de Música Moderna van fer pinya per crear un vídeo divertit i acolorit que, sens dubte, assoleix l’objectiu de tocar les fibres i els sentiments de tot aquell que escolti la cançó.

Gaudeix de “Tornarem a trobar-nos”, de Juli Barrero, a través del següent enllaç: