(+Fotos) Un Trencanous molt especial al Prat del Roure

Amb la participació del Jove Ballet de Catalunya, la Colla Castellera de la Vila de Sarrià i l’Esbart Dansaire de Rubí, el Ballet de Barcelona ha triomfat amb una interessant reinterpretació del Trencanous. A la sala del Prat del Roure, el 13 de desembre passat, el col·lectiu va repetir l’exitosa fórmula, però amb uns convidats prou coneguts pels andorrans.

Fotos: César De Pablos · Jonathan Gil/Comú d’Escaldes-Engordany

Trencanous amb el ballet de barcelonaEl Trencanous del Ballet de Barcelona podria ser la reinterpretació més feminista d’aquest clàssic d’E.T.A. Hoffmann, ja que el ballarí i director artístic Chase Johnsey ha volgut dotar la Clara d’un caràcter més valent i empoderat, de tal manera que fos ella qui desenfundés l’espasa per salvar el Príncep de l’amenaça dels ratolins.

Trencanous amb el ballet de barcelonaLa del passat 13 de desembre va ser una interessantíssima proposta que va ser ben rebuda pel públic, no només per la forma en què es va refrescar l’argument de la història musicalitzada pel compositor rus Piotr Ilich Tchaikovsky, sinó perquè, tal com va ocórrer a diferents ciutats de Catalunya amb l’actuació de la Colla Castellera de la Vila de Sarrià i l’Esbart Dansaire de Rubí, tots els presents al Prat del Roure van gaudir de la posada en escena dels Castellers d’Andorra i l’Esbart Santa Anna.

Trencanous amb el ballet de barcelonaD’aquesta manera, els espectadors van sentir-se més a prop d’aquesta fascinant història en què la Clara i el seu trencanous van completar un viatge accidentat a causa d’una tempesta hivernal, fins a arribar al Món dels Dolços, on van descobrir diferents cultures a través de petits deliris per al paladar: la xocolata espanyola, el té xinès, el cafè d’Aràbia, el massapà francès, els bastonets de menta russos i les neules i carquinyols catalans.

Trencanous amb el ballet de barcelonaDesprés de la seva visita a Escaldes-Engordany, el Trencanous del Ballet de Barcelona arribarà a diferents recintes com ara el Teatre Aliança Poblenou, a Barcelona, i l’Auditori Felip Pedrell, a Tortosa.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Un Trencanous molt especial al Prat del Roure