Viu l’estiu 2020 a Escaldes

El Comú d’Escaldes-Engordany informa que, des d’avui es pot accedir al formulari de preinscripció per a les activitats d’estiu d’Escaldes-Engordany.

Aquest període de preinscripcions va, de dimecres dia 10 de juny fins al diumenge dia 21 de juny (ambdues dates incloses). El formulari per a omplir la preinscripció, es pot trobar a la web del Comú (www.e-e.ad) a l’apartat Escaldes-Estiu.

En el mateix espai es pot consultar la graella i calendari d’activitats corresponents a Escaldes-Estiu 2020, amb les corresponents franges d’edats i altres informacions d’interès.

D’altra banda, relacionat amb l’esport i amb la xarxa de serveis i instal·lacions comunals al respecte, s’informa que ja es troben obertes i operatives les instal·lacions de Gimnàs Comunal, el servei Ciclo i la sala de Càrdio, així com el Rocòdrom.

Per a l’ús d’aquestes instal·lacions, cal respectar les recomanacions de seguretat sanitària marcades pel Govern, a través del Ministeri de Sanitat, que comporten l’obligatorietat de reservar cita prèvia per a l’espai i l’hora. Aquesta reserva es donarà per blocs d’una hora i quart per persona (per a Gimnàs, Ciclo i Càrdio) i, de dues hores i quart  per persona (per al Rocòdrom), amb un aforament màxim de 34 persones, a la vegada. Així mateix, i sempre sota criteris de seguretat sanitària, es disposarà del servei de vestidors, però no de dutxes.

Cal destacar que, pendents de l’evolució de les recomanacions sanitàries, no es faran abonaments mensuals i únicament es cobrarà el preu per cada “slot” d’activitat. Un preu fixat en 2,5 € per cada ús, per a Gimnàs, Ciclo i Càrdio, amb els paràmetres de reserva esmentats.

Les reserves de cita prèvia dels serveis, s’han de realitzar a través de la web www.e-e.ad/esports o al telèfon 890888.

L’obertura prevista de les piscines comunals tindrà looc el pròxim dilluns, dia 15 de juny, amb vestidors i dutxes operatius.

Enguany es continua el treball amb el cos des de les disciplines esportives amb el ritme, el moviment i la gestualitat, gràcies a la inclusió d’expressions artístiques com la dansa, el teatre i la música.

Per als més petits, s’ofereixen tallers d’arts plàstiques, manualitats i d’història de l’art. A més, s’introdueixen la fotografia artística i un taller d’iniciació a l’arqueologia, de forma virtual i visitant el “Roc de les Bruixes”.

La inscripció es realitza per formulari web. Si no esteu donats d’alta al servei d’inscripcions online, podreu trucar al 890884  o enviar un correu a esports@e-e.ad anotant el número de cens del pare i la mare.