20 anys de Protecvall, una empresa compromesa amb Andorra

Joan Musarra va encetar, l’any 1998, un camí ple d’esforç i molta il·lusió que el portaria a crear una empresa líder a Andorra. La confiança i la tranquil·litat del client ha estat i serà sempre el principal objectiu de Protecvall.

Protecvall va iniciar la seva trajectòria de manera modesta, només el Joan Musarra i una secretària. Avui, 20 anys després, són prop de 40 persones que integren la companyia i més de 100 que completen el grup.  Cada dia es reinventen per innovar i aconseguir la satisfacció dels clients. La formació dels seus empleats és una de les claus de l’èxit de l’empresa, que està especialitzada en seguretat i prevenció de riscos.

Aprofitant el sopar de Nadal que cada any celebra l’empresa, els seus empleats van voler donar al seu gerent una emotiva sorpresa per aquests 20 anys i agrair el seu lideratge i experiència, així com l’oportunitat de poder treballar en una empresa en la qual cada dia es millora i s’aprèn.

“La confiança del client ha estat i serà sempre el principal objectiu de la companyia”

Protecvall, que es distribuïdora oficial de grans marques, potencia de gran manera els seus empleats, ajudant-los a créixer i  motivant-los per tal de donar un gran servei al client.

Un sopar molt divertit a La Cuina d’en Joan

Durant el sopar, celebrat al restaurant La Cuina d’en Joan, a la Massana, es van viure moments divertits i d’altres molt emotius, ja que no només els empleats van sorprendre el seu cap, sinó que ell mateix, va voler tenir un bonic detall amb tres persones que després d’anys de feina han demostrat la seva vàlua i compromís amb Protecvall.

Arribat el moment del brindis, el màxim responsable de la companyia, Joan Musarra, es va adreçar als presents per agrair la seva implicació i compromís amb l’empresa i animar-los a seguir en la mateixa línia.