El nombre de persones curades de la Covid-19 puja a 309

Les persones recuperades de la Covid-19 passen de 282 a 309, segons ha informat Rosa Vidal,  cap d’Àrea de Promoció, Prevenció i Vigilància de la Salut, a la roda de premsa d’avui dimecres, dia 22 d’abril.

Foto: SFGA/CEsteve

Malgrat no comptar amb l’habitual balanç del ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, no han faltar les actualitzacions pertinents en matèria epidemiològica, aquesta vegada, a càrrec de la Rosa Vidal, cap d’Àrea de Promoció, Prevenció i Vigilància de la Salut, qui ha anunciat que el total de casos positius de Covid-19 se situa en 723. Actualment, hi ha 377 casos actius, 21 menys que ahir.

Pel que fa al nombre de defuncions, la xifra es manté en 37, mentre que el nombre de pacients hospitalitzats s’ubica en 33, dels quals 18 romanen a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Encara hi ha 12 persones que requereixen ventilació mecànica. Pel que fa al personal sanitari, de moment continuen actius 56 casos i, finalment, els cossos especials tenen un total de nou pacients diagnosticats com a positius.

Vidal ha destacat que l’aplanament de la corba és una realitat i que, tot i que les dades són optimistes, cal considerar que a dia d’avui hi ha presència de casos nous, i ha apel·lat a la corresponsabilitat ciutadana.