Gaudeix d’un autèntic estiu a les platges d’Eivissa

Eivissa és una ciutat portuària amb increïbles vistes al mediterrani. Si bé se la coneix mundialment per la seva divertida vida nocturna i la famosa discoteca la Pacha, on punxen els millors DJ del món, la seva oferta turística és molt variada, cobrint tots els públics.

La ciutat d’Eivissa és un destí mític que ofereix les més impressionants platges del mediterrani, art, esport, gastronomia i compres, així com un ambient totalment cosmopolita, que et sorprendrà. Una opció ideal per a gaudir d’unes increïbles vacances en parella, amb amics o en família.

Vista a Eivissa
Quines coses no pots deixar de fer si visites Eivissa?
Banyar-te a les seves platges i cales

Eivissa no només és vida nocturna, si hi ha alguna cosa que caracteritza a aquesta petita illa del Mediterrani són les aigües cristal·lines de les seves platges i la sorra blanca i fina. Hi ha 5 cales que són de visita obligada, perquè recorda que les seves platges estan incloses en el llistat de les millors platges del món.

  • Cala Salada: envoltada per un entorn verd, a penes urbanitzat, és una de les cales millor valorades i més visitades de tota Eivissa. Es caracteritza per les seves sorres daurades i aigües cristal·lines que reflecteixen colors blavosos.
  • Cala Compta: ofereix un paisatge idíl·lic que la converteix en una de les platges preferides pels turistes i els habitants de Sant Antoni.
  • Cala Vadella: és una bella platja d’aigües turqueses escortada per parets rocoses que protegeixen els banyistes del vent i de les ones.
  • Sant Vicent: es tracta d’una extensa platja d’aigües tranquil·les i blavoses localitzada en el nord-est de l’illa.
  • Cala Gracioneta: és una cala d’aigües transparents i calmades com si es tractés de les d’una piscina.
Hi ha dues platges on podràs viure i sentir l’ambient d’Eivissa:

-La platja de les Salines: una platja llarga de sorra fina, en la qual les càlides aigües de color turquesa a penes et cobriran uns centímetres a mesura que et vagi allunyant de la costa.

– Platja d’en Bossa: té gairebé 3.000 metres de longitud i és un dels llocs més coneguts d’Eivissa, gràcies a l’animat ambient als voltants del famós club Bora Bora, en el qual els dies i les nits se succeeixen en forma de festa contínua.

Anar de compra als mercats ambulants

Si viatges a Eivissa, no pots deixar de conèixer els seus mercats ambulants. Un dels més famosos és el de Las Dalias, un mercat hippy, que fa una gran aposta per la fabricació artesanal, i que s’ha convertit en un fascinant oasi de color, pau i música. A més de roba feta a mà, trobaràs bijuteria, artesania, instruments musicals, decoració, complements, pintura, llibres i, fins i tot, podràs consultar que t’ofereix el futur, a través de la lectura de les mans i les cartes, entre altres coses. Si et ve de gust menjar, Las Dalias també acull un restaurant amb fusió de cuines del món. Durant les tardes, la gent es reuneix en el “Soul Bar”, on sona la música dels dj’s de las Dalias fins al tancament del mercat ambulant. Si bé Las Dalias és el mercat ambulant més famós, també pots recórrer altres mercats com ara el d’Es Canar, el Mercat ambulant de Punta Arabí o el Mercat ambulant artesanal de San Miguel.

Anar de compra als mercats ambulants
Visitar Formentera

És de visita obligada realitzar una excursió per aquest veritable paradís natural d’aigües turqueses que es troba al Mediterrani. A l’illa no només podràs banyar-te i prendre sol, sinó que podràs gaudir de diverses activitats, com ara passejos en vaixell, busseig, senderisme, recórrer el patrimoni cultural o les torres defensives que se situen en diferents racons de l’illa, entre altres activitats.

Illot És Vendrà

Un lloc increïble. Es tracta d’una enorme piràmide de roca que està situada en el sud-oest de l’illa enfront de la Cala d’Hort, en el municipi de Sant Josep de sa Talaia. A causa del seu alt valor ecològic, es troba protegit com a reserva natural des de l’any 2002. Es destaca pel seu endemisme, tant en fauna com en vegetació.

Passejar per Dalt Vila

És el barri antic de l’illa, que també és conegut com a Dalt Vila. La ciutat queda enquadrada en les imponents muralles, que van ser declarades Patrimoni de la humanitat per la UNESCO en 1999. La fortificació data del segle XVI i va ser construïda per Felip II per a protegir la ciutat dels constants atacs pirates i otomans.

Visitar de la cova Ca Marçà

Es tracta d’una cova situada al nord de l’illa, en un penya-segat del Port de Sant Miquel. Té més de 100.000 anys d’antiguitat i va ser utilitzada en el passat per a amagar mercaderies de contraban. Quan entris a la cova veuràs formacions naturals com a estalactites i estalagmites, llacs i cascades, adornades amb efectes d’aigua, llum i so.

Una altra de les coves que pots visitar, si viatges a l’illa, és la de Ses Fontanelles, la qual disposa d’una col·lecció de pintures rupestre realitzades en l’edat de Bronze.

Visitar de la cova Ca Marçà
Postes de sol d’Eivissa

Veure una impressionant posta de sol, des d’algun dels seus miradors naturals o bars més famosos, és una de les millors coses que fer a Eivissa. Potser, el capvespre, des del Cafè del Mar a la localitat de Sant Antoni, és un dels més coneguts. Però també pots gaudir un espectacular vesprejar des de la Cala de Benirràs, envoltada d’un preciós entorn natural i amb fantàstic ambient hippy, en la qual s’acomiada el sol a ritme de tambors.

Parc Natural Ses Salines

El Parc Natural Ses Salines s’estén des del sud de l’illa fins al nord de Formentera i és un altre dels llocs imprescindibles per a visitar si viatges a Eivissa. Es tracta d’una àrea protegida, que compta amb 16.000 hectàrees, de les quals 13.000 són marines. És un Parc Natural que meravella pels seus estanys mil·lenaris, la seva enorme biodiversitat, les seves platges d’aigües cristal·lines i un fons marí ple de vida.

Sortir de festa pels bars i discoteques d’Eivissa

Si hi ha alguna cosa que no pot faltar a l’Illa de la festa, és vida d’oci nocturna. Per als que volen sortir a prendre alguna cosa o anar-se’n de marxa en les discoteques com a Amnèsia, Pacha, Privilege o Ushuaia, trobaràs tota la diversió que estàs buscant. Aquests locals organitzen festes temàtiques diversos dies de la setmana.

Ja saps, si estàs planejant les teves pròximes vacances, tens tota la informació disponible dels llocs més visitats d’aquesta illa paradisíaca, així que prepara’t perquè Eivissa pot ser el teu pròxim destí.