Agenda d’activitats culturals i d’oci: Gener 2021

Sabem que vols estar al dia amb tots els esdeveniments del Principat d’Andorra, per això et mostrem l’agenda del mes de gener de 2021

5 de gener
Reis Mags d’Orient

Desfilada de SS. Majestats els Reis Mags d’Orient per la parròquia d’Ordino, a les 17 h.  Oficina de Turisme d’Ordino. Tel.: +376 878 173


6 de gener
‘Els Pastorets’ – 57a Temporada de teatre

Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, el dissabte 2 de gener, a les 18 h; Diumenge 3 de gener, a  les 18 h i dimecres 6 de gener, a  les 18 h. Entrada única: 10 € – Entrada estudiants (fins als 25 anys): 8 €. Informació a www.santjulia.ad/entrades.

Agenda Els Pastorets 57a Temporada de teatre


7 de gener
‘El museu de l’elefant’

Lectura dramatitzada d’un extret de l’obra de Joan Peruga El museu de l’elefant, a càrrec de l’actor i director andorrà d’Alfons Casal.  A la Biblioteca d’Ordino, el Dijous 7 de gener, a les 19h. Activitat gratuïta, però cal treure entrada · Places limitades. Més informació a cultura.ad.


8 de gener
Projecció de curtmetratges i col·loqui amb els creadors

Mostra d’alguns dels projectes audiovisuals amb segell andorrà més destacats dels darrers anys i col·loqui posterior amb els creadors. A la sala de teatre de La Valireta, a Encamp. Divendres 8 de gener del 2021, a les 20 h. Dimecres 13 de gener, a les 20 h, a l’Auditori del Palau de Gel de Canillo.  Dimarts 26 de gener, a les 20 h, a l’Auditori Rocafort, Sant Julià de Lòria. Activitat gratuïta. Més informació a cultura.ad.

Projecció de curtmetratges i col·loqui amb els creadors


9 de gener
“El llop no és tan dolent com el pinten”, conta contes

A través de diferents contes clàssics, els nens coneixeran el llop i el seu hàbitat. A la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp, el dissabte 9 de gener, a les 11.30 h. Tel.: +376 732 704

Agenda El llop no és tan dolent com el pinten


14 de gener
Presentació de la novel·la ‘Un mar de secrets’

La presentació comptarà amb la intervenció d’Iñaki Rubio, Marc Miró i de l’autor, que també farà un acompanyament musical. A l’Auditori del Palau de Gel de Canillo, el dijous 14 de gener, a les 20 h. Entrada gratuïta, però cal treure la invitació. Places limitades.


15 de gener
Latin Stride Flamenco en concert

El projecte Latin Stride & Flamenco neix de la inquietud per trobar sons que puguin ser producte de l’afinitat de diversos estils, el fil conductor dels quals són, la guitarra flamenca i el Latin Stride piano. Al Teatre Comunal, Andorra la Vella, divendres 15 de gener, a les 20 h. Entrada 5 €. Més informació a cultura.ad.


16 de gener
“AXIS”, espectacle de dansa vertical i projeccions de dibuixos en directe

Espectacle de dansa vertical i projeccions de dibuixos en directe. A la Plaça de la Germandat, Sant Julià de Lòria, el dissabte 16 de gener del 2021, a les 19 h. Entrada: 5 €. Més informació a cultura.ad.


20 de gener
Taula rodona ‘Andorra i la II Guerra Mundial en el 75è aniversari de la fi del conflicte’

La presentació comptarà amb la participació de C. Benet, R. Porta, J. Cebrián, P. Chica, R. Pastor. Andrés Luengo, presentador. Té com a objectiu  donar a conèixer  els efectes de la contesa bèl·lica a les valls d’Andorra.  Al teatre de Les Fontetes, La Massana, el dimecres 20 de gener del 2021, a les 20 h. Entrada gratuïta. Més informació a cultura.ad.

Taula rodona Andorra i la II Guerra Mundial


22 de gener
Concert d’Els Pali

L’Auditori Nacional d’Andorra et convida a gaudir una vegada més de la música d’els Pali, que tornen amb més energia i força que mai a l’escenari. A l’Auditori Nacional d’Andorra, Ordino, divendres 22 de gener, a les 20 h. Entrada 5 €. Més informació a cultura.ad.

Estrena del documental “Mr. Hand Solo”, d’Hèctor Romance

Estrena del documental amb presentació i col·loqui del director Hèctor Romance; del protagonista, David Aguilar, i de l’equip tècnic i artístic. Divendres 22 de gener, a les 22 h, Cinemes Illa Carlemany, a Escaldes-Engordany. Venda d’entrades: www.cinemesilla.com.

Estrena del documental Mr. Hand Solo


28 de gener
Projecció del documental “Pep Aguareles, poètica de la imatge” i col·loqui

El documental, dirigit per Àlex Tena i Marta Martínez i amb banda sonora de Lluís Casahuga, és un homenatge a la figura del fotògraf desaparegut, a través del seu abundant llegat fotogràfic i dels records dels seus amics, col·legues i familiars, i aborda també la seva passió per la muntanya i la música. Dijous 28 de gener, a les 20.15 h, Cinemes Illa Carlemany. Invitacions www.cinemesilla.com.


29 de gener
La cultura no s’atura Shuffle Express en concert

Gaudeix d’un espectacle que no et deixarà indiferent, des de composicions pròpies fins al blues més tradicional en els seus diferents estils i ritmes, sempre plens d’improvisacions i matisos. A la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, divendres 29 de gener, a les 20 h. Entrada 5 €. Més informació a cultura.ad.

Amb informació d’agenda.ad