El Cor Rock d’Encamp actuarà amb la mirada posada a Estrasburg

El pròxim 2 de juny a les 21 hores, la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp obrirà les seves portes per acollir, per tercer any consecutiu, el concert que realitzarà el Cor Rock d’Encamp amb la banda de rock Black Thursday.

L’objectiu d’aquest concert és recaptar diners per realitzar un viatge, del 3 al 6 de juny, al Consell d’Europa a Estrasburg, amb motiu del projecte d’aplicació de les competències per a una cultura democràtica en l’àmbit escolar que s’ha treballat a l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Encamp i en el que participa el Cor de Rock d’Encamp.

Cor Rock d'Encamp
Foto: Comú d’Encamp

Durant el viatge, el cor encampadà realitzarà diferents actuacions, com al Consell d’Europa, al Tribunal Europeu dels Drets de l’Home i a l’església St. Pierre Le Jeune, on interpretaran versions de temes pop-rock, així com alguna cançó de contingut solidari.

El preu de l’entrada serà de 10 euros i es poden adquirir de forma anticipada a l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Encamp i a La Valireta. Es demana de pagar en metàl·lic.