Sant Julià de Lòria acollirà un maridatge solidari amb vins d’altura

El Comú de Sant Julià de Lòria, conscient de la importància de donar suport als productors locals de vi i als xefs del Principat, es prepara per acollir el 1r Maridatge Solidari: vins d’altura i cuina andorrana. L’esdeveniment espera rebre 150 comensals per gaudir d’una experiència gastronòmica i enològica 100% nacional.

Brindis maridatge solidari sant julià de lòriaTot i que ja existeix una proposta culinària similar, com ara la Trobada de Microproductors de Vi – desplaçada a la primavera del 2019 –, aquest maridatge solidari busca promoure el turisme i la gastronomia a la parròquia laurediana, amb la col·laboració de xefs de renom com ara Clàudia Coma, Lucia Abreu, Roger Biosca, Carles Flinch, Sergi Vallès, Marc Noguera, Josep Ma. Troguet Ribes, Roger Troguet Pal i Jordi Planes.

Carles Flinch Font, xef del restaurant Can Manel
Foto: César De Pablos

A més de les propostes gastronòmiques ofertes per aquesta selecció de professionals, hi haurà un tast de formatges per part de Casa Raubert, que s’acompanyarà amb el vi del celler Casa Auvinyà. Els cellers Borda Sabaté i Mas Berenguer també tindran una participació especial en el sopar solidari.

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 22 de novembre del 2018, a les 21 hores, a la vela de l’aparcament del Prat Nou de Sant Julià de Lòria. El preu de l’entrada és de 50€ i la meitat de la recaptació es destinarà a l’associació Càritas de la parròquia laurediana. Fins al dilluns, dia 19 de novembre, es podran adquirir les entrades a l’oficina de turisme de la Plaça Lauredià. El pagament és només en efectiu. Una gran acció que, tant el cor com el paladar, agrairan enormement!

Consulta el programa de l’esdeveniment aquíFlyer maridatge solidari sant julià de lòria