Llibres del mes de juny: lectures per a gaudir del bon temps

Els llibres són una finestra a un nou món, on el coneixement i la narrativa conviuen en harmonia. Avui et presentem les nostres lectures recomanades, perquè les gaudeixis aquest mes.

IGNOT

Manuel Baixauli.Edicions Periscopi

Un llibre magnífic, enginyós i enlluernador, que despertarà tots els teus sentits i que posa en relleu la capacitat narrativa del seu autor. Es tracta d’una novel·la que gira entorn de la necessitat de crear, de les expectatives i de la frustració. Mateu, un dels personatges d’aquest llibre, descobrirà a Crisóstomo, un geni desconegut. S’endinsarà en un món insòlit, ple de miralls i poblat per individus solitaris i esquius.

Ignot

Y JULIA RETÓ A LOS DIOSES

Quan l’enemic és el teu propi fill… existeix la victòria?

Santiago Posteguillo. Editorial Planeta

Una apassionant història marcada per la traïció i la lluita de poders entre la família, que posa en risc l’imperi. Mantenir el poder serà difícil, però no impossible, per a Julia. La forta rivalitat entre els seus dos fills posa el perill la dinastia de Julia. Ella sent, que és com si lluités contra els déus de Roma. Enmig del caos, una gran història d’amor emergeix al rescat de Julia. La partida pel control de l’imperi continua.

Y Julia Retó a los dioses

LES COSES QUE SE’N VAN

Beatrice, Alemagna. Editorial Combe

Un llibre que ens convida a la reflexió. Un àlbum il·lustrat que ens transmet, amb sensibilitat, els canvis de la vida i el pas del temps. El missatge que vol transmetre l’autor el reforça en cada escena, a través d’una pàgina de paper vegetal, i a través de la qual mostra la transformació que ha anat patint.

Les coses que se'n van

VA COM VA

Joaquim Carbó. Editorial Males Herbes

Es tracta d’una tragicomèdia marcada per la destresa que té el seu autor per a narrar les millors històries. Té com a protagonista a un supervivent de totes les crisis, que es converteix en un heroi anònim, però amb molt de carisma. Posarà al servei dels seus veïns la seva capacitat per a realitzar les recerques més absurdes, però li serviran per a reflexionar sobre la misèria humana i les desigualtats socials.

Va com va!