Sunset Dreams, música per a enamorar-se

Sunset Dreams és el nom de la nova formació musical, encapçalada per la Mar Capdevila, en veu i cors; la Cristina Masferrer, en piano i cors; i el Xavier Moreno, en guitarra acústica, cors i producció audiovisual. Un trio de piano, guitarra i veu, que va néixer durant la pandèmia i que ofereix un repertori molt melòdic.

Aquest grup musical versiona, de manera íntima i acústica, les cançons més romàntiques d’ara i d’abans. El seu repertori està basat en el gènere melòdic, amb una acurada selecció de les millors cançons romàntiques de les últimes dècades i algunes més actuals, impregnades amb un toc personal i distintiu, que posa en relleu cada artista.

Aquesta banda reuneix la qualitat, autenticitat, elegància i passió, dels tres professionals que la conformen i que són autèntics enamorats de la música.

La Cristina Masferrer és pianista i Llicenciada pel Conservatori Superior de Música del Liceu. Treballa en projectes interdisciplinaris com ara dansa i poesia. També és docent de vocació. Enamora al públic amb la seva delicadesa i perfeccionisme.

La Mar Capdevila és la vocalista del grup. La seva presència en l’escenari aporta estil i glamur. La versatilitat és un dels seus poders, que li permet interpretar cada tema de manera molt personal i amb una gran connexió amb el públic.

Finalment, el Xavier Moreno, és el guitarrista, baixista, tècnic i productor audiovisual de la banda. Un apassionat de la música melòdica, que destaca per la seva gran professionalitat.

El talent d’aquest trio no et deixarà indiferent. Si bé, encara no han realitzat el seu debut, a causa de les condicions de la pandèmia, estan treballant amb més força i entusiasme que mai, per a deixar-la enrere quan estrenin escenari. A més, estan preparant l’enregistrament del seu primer videoclip.

“Malgrat la pandèmia, els grups musicals d’Andorra han continuat i continuen treballant per estar preparats quan hagin de sortir a tocar. La música ha estat un dels sectors més perjudicats per aquesta crisi. Alguns d’ells potser s’han dissolt, en canvi d’altres com ara Sunset Dreams s’han creat en meitat d’aquest període tan complicat; això denota entusiasme, il·lusió i esperança. Només demanem que aviat s’acabi aquest mal son i puguem tornar als escenaris”, explica la Mar Capdevila.