“This is me” va tornar a l’escenari de les Fontetes amb més energia que mai

La jove companyia The Teen Project va tornar al Teatre de les Fontetes amb més força que mai per presentar el seu espectacle juvenil, “This is me”.

Fotos: Noelia Farias

Amb entrades exhaurides, els joves del grup de teatre del Punt 400, “The Teen Project” van presentar en tres sessions, durant divendres 19 i dissabte 20 març, a les 18 i 21 hores, el seu espectacle teatral, inspirat en el musical “The Greatest Showman”, en el qual van posar de manifest alguns neguits i preocupacions pròpies de l’edat adolescent. El bon acolliment de la seva primera representació, el mes de setembre de l’any anterior, va motivar al conjunt d’actors a tornar a l’escenari de les Fontetes, després que les condicions sanitàries ho van permetre.

Durant més d’una hora, els espectadors van poder gaudir d’una gran posada en escena, que va tenir com a protagonistes a Inés Abrantes, Natàlia Canet, Nerea Gómez, Leandro Alfonso, Rafael de Sá, Rita Abrantes i Samanta Amorim.

“The Teen Project” es va començar a gestar en el marc de les activitats proposades pels educadors del Punt 400, just abans del confinament, sota la direcció de Frances Doonan i Sofia Martins. Els assajos de l’obra van començar, via telemàtica, durant el confinament, i el 25 de setembre de 2020 van pujar a l’escenari del Teatre de les Fontetes, per primera vegada, per a presentar “This is me”.