Luc Turell: “el confinament ha estat molt traumàtic per a molta gent”

L’especialista en teràpia magnètica, Luc Turell, considera que el confinament ha afectat la vida de les persones. A través de diferents especialitats terapèutiques, pot ajudar a un pacient a superar fòbies i neguits.

Quines són les teves especialitats terapèutiques?

Em vaig formar en profunditat en el magnetisme i vaig començar a provar amb la meva família, amb els amics. També em vaig formar a EFT, que és un mètode que permet desfer-se ràpidament de les teves pors, traumes i fòbies. Després vaig descobrir el Reiki, una tècnica de curació japonesa que s’assembla al magnetisme i ara ofereixo formació a Andorra, en francès, sobre Reiki i Reiki Karuna Holy Fire III®, els caps de setmana. El magnetisme i el Reiki també funcionen molt bé per als animals. Finalment, vaig fer formació Access Bars®, una tècnica en la qual pressiona lleugerament sobre certs punts específics de la teva cara i que permet canviar un pensament negatiu en un pensament positiu.

Com funcionen aquestes teràpies?

Funcionen de maneres diferents i són complementàries per poder tractar tant el cos com la ment. Mitjançant el magnetisme i el Reiki, el practicant envia una energia superior a la persona que la rep. Aquesta energia no és l’energia pròpia del practicant, sinó una energia que canalitza pel pacient i que li transmet. L’EFT funciona de manera diferent. Se li suggereix que el cervell pensi en un altre punt de vista sobre una creença equivocada. No hi ha cap manipulació, és la persona que ho fa tota sola, i només l’orientem. D’aquesta manera aconseguim eliminar la por a l’aigua o les aranyes, per exemple. Finalment, Access Bars® és un tractament on el practicant posa els dits sobre punts del cap, sense parlar. La pressió sobre aquests punts permet que l’inconscient de la persona pugui considerar altres punts de vista sobre els temes en què està enganxada.

Com podria afectar el confinament a l’equilibri magnètic de les persones?

S’havien de prendre mesures fortes per tal de contenir la pandèmia, però el confinament és un pas molt traumàtic per a molta gent. Es tracta d’una privació voluntària de la llibertat de moure’s i es pot experimentar una certa forma de culpabilitat en haver de romandre a casa. Portar màscara també és una experiència difícil perquè no veiem la cara de la gent, només veiem els seus ulls, però no el seu somriure. És una cosa que deshumanitza la relació amb l’altre. Tanmateix, sentir, conscientment o no, emocions tan fortes sempre té repercussions en la bona circulació de la nostra energia vital. Hi ha bloquejos en el nostre sistema energètic.

De quina manera es pot solucionar?

Les teràpies energètiques proporcionen una solució complementària a les teràpies tradicionals. Per exemple, restabliré una circulació harmoniosa d’energia en tots els òrgans del cos i en tots els components de la persona. Treballant els xacres i els circuits energètics del cos, eliminaré les energies negatives i hi posaré noves energies positives. Així, la persona recupera ràpidament una millor forma física i és capaç de tenir pensaments més positius. Perquè no podeu tenir pensaments positius si esteu cansat o malalt: és impossible.