The Fine Viatges, solucions personalitzades per cada tipus de viatger

The Fine Viatges, amb Miguel Carrascosa com a director executiu, és una agència que destaca per dissenyat experiències úniques i específiques segons la necessitat de cada client.

Fotos: The Fine Viatges

L’èxit de Viajes Thai Dreams, a Madrid, ha comportat que els socis de la reconeguda agència de viatges aterri al Principat d’Andorra amb una proposta de màxima qualitat. The Fine Viatges és el nom comercial de l’agència que vol canviar la forma en la qual els andorrans gaudeixen de l’experiència de viatjar.

Porteu 10 anys d’experiència a Madrid, però com ha estat el procés de crear una identitat tan consolidada i atendre un públic tan variat i heterogeni com el madrileny?

Si bé hi ha clients amb diferents particularitats, ens adrecem a un públic amb necessitats especials i que vol serveis a mida, privats, amb una atenció personalitzada durant les 24 hores, per la qual cosa tots troben el seu punt comú en el desig de gaudir d’un bon servei. Al final, tot es resumeix en donar un servei òptim i de qualitat, raó per la qual més empreses i entitats esportives confien en nosaltres.

Com gestioneu les necessitats dels clients, especialment les empreses, les entitats esportives i els assistents a congressos, en un context tan complicat com el del coronavirus?

La realitat és que el coronavirus fa que tot sigui més difícil. En tenir tancades les fronteres o limitats els accessos a la meitat de països del món, s’han reduït molt els incentius perquè la gent pugui viatjar. Gairebé tots els congressos es fan telemàticament, però sí que continuem treballant amb entitats esportives que necessiten viatjar a fer els seus entrenaments; a hores d’ara, treballem més com a una consultora i no com una agència de viatges, ja que la nostra feina involucra examinar les restriccions vigents de cada país, els requisits d’identificació i visats, el tema de vacunes i tots els documents que calguin portar a la destinació del viatger. Donem aquest servei perquè cada persona que viatgi amb nosaltres ho faci de manera segura.

Si bé mantindreu aquests valors, canviarà l’oferta de viatges per al mercat andorrà, considerant que moltes persones busquen “escapar” de les muntanyes?

Sempre hem orientat les vacances a destins llunyans i exòtics. Malgrat que algunes d’aquestes destinacions poden incloure aquestes muntanyes de les quals em parles.

Les destinacions que proposem, sense descartar cap que el client ens demani, poden ser al Sud-est Asiàtic, l’Orient Mitjà, illes del Pacífic o l’Índic, el Carib, Nord-amèrica i Sud-amèrica; proposem opcions específiques i a mida segons el que desitja cada client. Pensem que tots els clients tenen característiques especials, des d’un artista famós que busca privacitat en la Polinèsia Francesa, fins a una persona que vol barrejar-se amb la gent en ciutats com Nova York. Ens adaptem a ells, no ens encasellem i donem un servei personalitzat.

De quina manera voleu que el públic andorrà percebi The Fine Viatges?

Som una agència no convencional que, sobretot, ens dediquem a complir i satisfer totes les expectatives dels nostres clients. No venem viatges empaquetats sinó que proposem opcions dissenyades en funció d’allò que el client necessita i desitja. Com a element diferenciador, quan client andorrà contracti el seu viatge de vacances, podrà gaudir del trasllat gratuït des del Principat a les estacions de trens de Lleida i Madrid, o als aeroports Barcelona i Tolosa, a bord d’un vehicle Mercedes Benz V250d.