Descobrint racons gastronòmics de la capital

La capital andorrana és un lloc on conflueixen tota mena d’establiments gastronòmics en pocs quilòmetres quadrats, amb propostes molt atrevides –delicioses també– que et captivaran des del primer moment.

Varietat de cerveses artesanals

A Lola Cerveseria Andorra, hi trobaràs una cervesa per a cada moment del dia, amb varietats que segurament ni sabies que existien. T’animes a passar-t’hi i descobrir quina cervesa va amb la teva personalitat? C/ Callaueta, 6. +376 886 900.

Lola Cerveseria Andorra
Toc andalús al cor d’Andorra

Famós per les seves delicioses braves, Bar La Sardana et proposa molt més que això. Les exquisides patates ‘Sierra Morena’ són una oportunitat única d’apropar-te a Jaén o, si t’ho estimes més, a Còrdova, degustant el popular flamenquín. Tapes i plats per llepar-se els dits! Plaça de la Sardana, 1. +376 864 887.

Plats gastronòmics de Bar La Sardana
Vins i productes gurmet

La Bocana és un bar molt conegut per la qualitat de la seva matèria primera, amb les quals el Joan, molt càlidament, et convidarà a gaudir de tapes tradicionals com les banderilles d’olives, anxoves i bitxo picant; els seitons a la vinagreta i la taula de pernil ibèric. Tot plegat,  acompanyat d’un bon vi. Plaça de la Sardana, 2. +376 869 344.

Vins i productes gourmet de La Bocana
Cuina de mercat, però amb ànima

No hi ha cap dubte, els plats del Celler d’En Toni són realment fascinants, i no només perquè siguin deliciosos, que ho són, sinó perquè, al darrere, hi ha tota una filosofia de respecte del producte que es veu reflectida en cada creació. Un restaurant per visitar més d’una vegada. C/ Verge del Pilar, 4. +376 862 750.

Celler d’En Toni
Sabors del Mediterrani

A la terrassa del Plat’In, hi podràs descobrir les creacions del xef Sébastien Besnier, que combina el savoir-faire de la gastronomia francesa amb la frescor i exquisidesa de la cuina mediterrània. Necessites un bon pla? És aquest. C/ Bonaventura Riberaygua, 8. +376 861 001.

Plat’In