Aravell Restaurant, cuina feta amb amor i essència urgellenca

Dels fogons de l’Aravell Restaurant, ubicat a l’Aravell Golf & Country Club, només surten plats amb ànima, d’aquells que et fan recordar moments gratificants, de la mà de la xef Celia Dias i un equip de professionals dedicats a delectar el teu paladar.

Fotos: Aravell Golf & Country Club

Aravell Restaurant a Aravell Golf & Country Club

Al cor d’Aravell, hi és aquest fantàstic restaurant amb vistes immillorables de la serra del Cadí, un entorn espectacular digne de retratar i, per descomptat, ideal per acollir els dinars i sopars més especials.

De cuina conscient, basada en el territori que l’envolta, l’Aravell Restaurant ofereix una mirada molt àmplia de les noves tècniques culinàries, sense perdre de vista l’objectiu de donar protagonisme als productes de proximitat, portats a la teva taula gràcies a l’esforç d’agricultors i ramaders locals, i del savoir-faire dels membres de l’equip d’aquest establiment alt urgellenc. D’aquesta manera, amb un distintiu toc de frescor en cada plat, Aravell Restaurant et convida a gaudir d’una carta en constant evolució, adaptada a les diferents estacions de l’any.

Aravell Restaurant a Aravell Golf & Country Club

Deixa’t captivar per aperitius deliciosos com les croquetes cremoses de ceps o la truita de patates feta al moment, plats exquisits que faran que et sentis com a casa. També hi ha les anxoves del Cantàbric o les navalles al natural, que t’atansaran al mar, però també l’arròs del dia, una aposta molt encertada, o les postres artesanes tan saboroses com el pastís cremós de formatge, elaborat amb formatge d’ovella de la zona.

Sigui quina sigui la teva preferència, una cosa és clara: l’Aravell Restaurant és un lloc que val la pena visitar.

Aravell Golf & Country Club · Avinguda del Cadí, 2. 25712 Aravell, Lleida. Espanya · +34 973 36 00 66 · www.aravellgolfclub.com

Aravell Restaurant a Aravell Golf & Country Club