Aquest Sant Jordi no deixis de regalar bellesa i benestar

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Zoe Kravitz

No et perdis aquesta edició limitada! Rouge Pur Couture és la barra de llavis vermella de Yves Saint Laurent, que s’inclou dins de la nova generació de labials que la firma va llançar recentment. Una nova fórmula que et permetrà aconseguir una hidratació duradora, sense perdre el color ni la lluminositat dels teus llavis.

Acabat: Lluminós – Setinat Tonalitat: Intensa

Màscara Lash Idôle de Lancôme

Pestanyes aixecades i esteses a l’instant. Descobreix la nova màscara de pestanyes Lash Idôle de Lancôme, que aporta volum natural amb efecte lífting pestanya a pestanya. Una creació que es defineix com a revolucionària i innovadora fórmula, garantint resultats de fins a 24 hores de durada. El secret d’aquest producte es troba tant en la fórmula com en el seu raspall. Conté extracte de te blanc i menys cera que les màscares tradicionals. El seu raspall està dissenyat per a elevar les pestanyes i aportar el màxim volum possible.

Alex Simone | Vila Simone Parfum Absolu

Les fragàncies Alex Simone són el producte de materials nobles, la qual cosa dona lloc a composicions atrevides i assertives. Les sumptuoses flors de gessamí sublimen el jardí d’una vila en el cap Martin i la seva opulència embriagadora es barreja amb la frescor cítrica de les fulles de llimoner, mandarina i bergamota. Amb la seva col·lecció Riviera francesa, Alex Simone explora els moments idíl·lics en un dia perfecte.

Família olfactòria: Floral cítric.

Alex Simone | Villa Simone Eau de Parfum

Alex Simone presenta la seva línia debut d’Eaux de Parfum audaç, torçant els codis de feminitat i masculinitat. La col·lecció French Riviera celebra l’inimitable glamur i l’elegància de la costa mediterrània. Una suau brisa marina uneix la llum radiant de bergamota, mandarina i flor de llimona amb un toc de gessamí tendre i delicat.

Família olfactòria: Fragància floral suau, fresca i cítrica.

Montale Sweet Flowers Eau de Parfum

Una fragància sensual i addictiva que combina la dolça olor del cotó de sucre, la bergamota i el vellutat préssec blanc amb pàtxulí, gessamí, nardo i vainilla. La col·lecció Montale s’impregna de totes les riqueses i els colors d’Orient. Cadascuna de les seves creacions és una subtil unió entre Orient i Occident que revela la més absoluta bellesa de les matèries més singulars i úniques.