Racó dels secrets: baixa pes després dels excessos!

La dieta detox ajuda a baixar de pes, desintoxicar l’organisme i disminuir la retenció de líquids. És important, principalment després de períodes festius, però també es pot utilitzar per a preparar l’organisme abans d’iniciar una dieta equilibrada o quan després d’un règim de pèrdua de pes el metabolisme es queda estancat.

El principal focus de la dieta detox és augmentar el consum d’aliments orgànics i baixos en greix, a més d’evitar els productes industrialitzats que són rics en sal, greixos i additius químics. És possible realitzar una dieta detox on només es consumeixen líquids, sent aquesta la versió més restrictiva d’aquest tipus de dieta o pot ser realitzada amb aliments sòlids, sent important que sigui baixa en greix i sucres i amb un elevat contingut de fibres.

Dieta detox de 3 dies

A la dieta detox de 3 dies, es permet la utilització d’aliments sòlids només en el dinar, sempre que siguin sense greix i integrals, és a dir, amb un alt contingut de fibres. Pel que el dinar ha de contenir aliments com pit de pollastre o peix, preparats a la planxa o bullits, acompanyats amb arròs integral i amb una amanida amb una mica d’oli d’oliva i llimona. En l’esmorzar i en els berenars, s’han de beure sucs o batuts preparats amb fruites, vegetals i llets vegetals, com la llet d’ametlla o de civada. El sopar ha de ser un dinar líquid, preferiblement una sopa detox o una sopa de llegums.

Dieta detox

Opcions de sucs detox

Suc verd de col amb llimona 

Suc verd de col i llimonaSuc de col amb maduixa i pinya

Suc de col amb maduixa i pinyaSuc de col amb pastanaga i taronja  

Suc de col amb pastanaga i taronja