Els pentinats semi recollits són tendència aquesta tardor

Els semi recollits són pentinats que combinen els cabells parcialment recollits amb la meitat dels cabells deixats anar. Són els pentinats ideals per expressar el teu costat més elegant, sense renunciar al més sexy i atrevit. Ofereixen el millor d’ambdós mons: l’elegància dels recollits i la femenina seducció del cabell solt. T’ensenyem com fer-te alguns d’aquests pentinats semi recollits.

Els semi recollits combinen els avantatges dels recollits amb els de portar els cabells deixats anar. El millor de tot és que són pentinats molt fàcils de fer i realcen el nostre costat més seductor. A més, amb els semi recollits podem ser molt més creatives amb la nostra imatge.

Productes per fer pentinats semi recollits
Cinc raons per portar els cabells semi recollits:
  1. Pentinar un semi recollit és fàcil i senzill. En qüestió de minuts, pots canviar completament el teu look.
  2. Els semi recollits permeten portar els cabells “sueltos”, sense haver d’apartar-los a la cara una vegada i una altra.
  3. Poden permetre lluir millor unes boniques arracades, retirant una part del teu cabell, cap enrere.
  4. Els semi recollits allarguen la cara i poden fer-te semblar més prima. Si la forma del teu rostre és rectangular, tingues en compte aquests dos consells: no pentinis el teu cabell a l’alçada de la coroneta i escull serrells gruixuts o pentinats de costat.
  5. Existeixen tantes possibilitats i estils que és molt poc probable que ens avorrim.
Esbrina amb la guia quin pentinat és el que millor queda la forma de la teva cara.

Tipus de pentinats segons la forma de la cara