Focus Plan de Germaine de Capuccini: un pla de xoc a la teva mida

Comença l’operació biquini! És el moment de reduir, reafirmar i remodelar amb Germaine de Capuccini. “He guanyat pes aquest hivern i em fa terror pensar en posar-me un bikini”, “Malgrat que em cuido, tinc cel·lulitis”, “Amb la menopausa, la meva cintura i abdomen estan augmentant”, “He perdut pes i la pell m’ha quedat flàcida”.

Si t’identifiques amb alguna d’aquestes afirmacions, el Focus Plan de Germaine de Capuccini és la solució: un pla de xoc que s’adapta a les teves necessitats; amb el Firm Focus Plan podràs combatre la flaccidesa i la cel·lulitis… i oblida’t de les teves zones crítiques!

Utilitza una estratègia inèdita per acabar amb el cercle viciós de la cel·lulitis.
  • 1a. Fase desfragmentant, drenant i antifibròtica
  • 2a. Fase crema-greixos, lipolítica

Desenvolupa diverses accions sinèrgiques: energitzant, detoxificant, reafirmant i protectora, ja que inhibeix els enzims destructors del col·lagen i l’elastina.

I per seguir cuidant-te a casa…

Slim Mission: l’emulsió corporal lipoescultora, la nova arma secreta de Germaine de Capuccini per frenar la “pell de taronja”. És una emulsió fresca, lleugera i altament hidratant, que es dirigeix a qualsevol tipus d’acumulació modelant, reduint i afinant la silueta.

Slim Mission compta també amb la tecnologia mèdica Lipo-Drone Technology, que juntament amb una acció aromaterapèutica, alleuja la sensació de pesadesa pròpia de la microcirculació defectuosa associada a la cel·lulitis.

Slim Mission Germaine de CapucciniGreen Soul Scrub

El Green Soul Scrub és una crema exfoliant corporal al te verd i bambú que incrementa l’eficàcia del teu tractament corporal i aconsegueix una pell nova. Un deliciós ritual amb “ànima verda” que combina tot el poder antioxidant i hidratant d’aquests extractes naturals amb una acció renovadora.

Demana pel Focus Plan en el teu centre d’estètica de confiança i comença a preparar-te per a l’estiu!