Ha arribat el pentinat: Golden Glow, apuntat a la moda

Ha arribat el pentinat: Golden Glow, la tendència de pèl que porta els reflexos de tornada. A què esperes per apuntar-te a la moda?

La nostàlgia arriba a l’univers dels tints, ja veuen el popular que ha estat aquesta tendència en la moda i en el cinema, amb significatius comebacks tant en vestir com a la gran pantalla. Faltava poc perquè els tipus de tint de cabell que van dominar anys enrere tornessin a treure el cap per ser preses en compte de nou per part de les més influents.

Mirant enrere recordem la tècnica que aclaria només algunes metxes per donar-li un nou aire a la teva cabellera, sobretot si eres bruna. Això ha modificat fins a esdevenir en versions més sofisticades com ‘l’ombre’, les metxes californianes i després el popular balayage.

Golden GlowAquest any hem vist com els reflexos han començat a colar-se tímidament però de manera consistent.

Aquesta tècnica consisteix a aclarir pars de la cabellera però no des de l’arrel sinó deixant uns tres dits de to natural. Les metxes de cabell, primes i en un color caramel molt més clar que la base, acabaven en les puntes en un delicat balayage.El resultat, en tots els casos, ha estat un look ideal per a ressaltar qualsevol bronzejat i és una alternativa perfecta per a l’entretemps de cara a la tardor, de manera que si volem enfosquir més o aclarir-ho en la temporada vinent, no ens costi tant.

Golden Glow