Preparar la pell abans del dia més important de la teva vida

El dia del casament és un dels més importants en la vida d’una dona. Preparar-se amb antelació serà primordial per tal de lluir una pell i un aspecte impecables. Des de Gala Perfumeries volem que això sigui una realitat. A continuació et revelem els tips i consells necessaris per preparar-te per al moment màgic. Tu deixa’t assessorar, nosaltres ens ocupem de la resta!

La neteja facial és un hàbit que cal incloure diàriament en la rutina facial. La pell acostuma a acumular a diari impureses que cal eliminar per tal de que aquesta llueixi neta i lluminosa. Per això et recomanem que cada nit desmaquillis el rostre amb un producte desmaquillant adequat al teu tipus de pell.

A les nostres botigues trobaràs tots els cosmètics desmaquillats amb diferents textures i formats que et facilitaran la tasca diària de la neteja facial, com el Liquid Facial Soap de Clinique, que neteja sense ressecar els lípids protectors. Ajuda a retirar les restes de contaminació de la pell per aconseguir un aspecte més jove durant més temps. Apte per a tots els tipus de pell.

Tractament Clinique per a la pellMicroexfoliació per al dia abans de la boda

L’exfoliació arrossega les cèl·lules mortes que s’han anat dipositant en la superfície del rostre, eliminant així impureses acumulades i donant com a resultat una pell renovada i més lluminosa. Et recomanem que et facis amb un exfoliant suau que puguis fer servir a casa el dia abans de la data clau. També pots optar per una mascareta exfoliant que pots aplicar la nit abans, deixant-la actuar mentre dorms, i retirar-la l’endemà mitjançant moviments circulars per tal d’activar la circulació sanguínia i eliminar les cèl·lules mortes.

Per exemple, recomanem l’Hydra life poudre exfoliante éclat ultra fine de Dior, pols exfoliant amb extracte de sucre que afina la textura de la pell. Al contacte amb l’aigua aquest pols es transforma en una escuma fina per oferir una neteja profunda que revela la lluminositat natural de la pell.

Dior Hydra Life per a la pellLa hidratació de la pell és primordial

La hidratació és una de les claus per lluir una pell radiant i lluminosa. És important encertar amb el tipus d’hidratant adaptada al tipus de pell per tal de que els resultats siguin òptims. El consell de l’expert és bàsic alhora de cercar amb la hidratant que més s’adequa a la tipologia de pell. És per aquest motiu que et recomanem que exposis les teves necessitats a un conseller/a de bellesa per a que cerqui per tu el cosmètic hidratant que complirà amb les teves expectatives i li oferirà a la teva pell la cura que necessita. Recomanem Hydra-Essentiel de Clarins, crema que reactiva el poder auto hidratant de la pell.

Tractament ClarinsDescansa el temps necessari

Descansar i dormir almenys 8 hores provocarà beneficis en la pell i farà que aquesta llueixi més descansada el dia clau. I és que durant la nit, la pell activa el cicle de regeneració cel·lular, i aprofita per distribuir els nutrients i principis actius dels cosmètics utilitzats abans d’anar a dormir.

No t’oblidis del coll i l’escot

La cura de bellesa no s’acaba precisament al rostre, el coll i l’escot també tenen un paper important. Et recomanem que apliquis una crema revitalitzant específica per aquestes dues zones amb l’objectiu d’hidratar, afinar les possibles arrugues i donar lluminositat. Recomanem la Benefiance concentrated neck contour treatment de Shiseido, una crema antienvelliment que restaura la textura, especialment dissenyada per satisfer les necessitats particulars de la zona del coll i l’escot.

Crema Shiseido per a la pell del coll