La taula més romàntica

La decoració de la taula, la disposició de les flors i dels diferents elements decoratius seran cabdals per donar calidesa a la festa. El pastís de noces és el moment més important de l’àpat i ha de tenir un protagonisme especial.

Si hem utilitzat els serveis d’un wedding planner, poca feina tindrem a l’hora de decorar les taules. Amb tot, la parella treballa en estreta col·laboració amb l’organitzador del casament perquè tot respongui als seus gustos i preferències. Una bona línia de decoració és la que fa el maridatge entre els colors del ram de la núvia i les flors i la resta d’elements decoratius de les taules i la sala on es fa el banquet.

Pastís de boda amb nuvisÉs important que els nuvis triïn amb cura els petits obsequis que regalaran a cada convidat com a record de l’enllaç, un detall molt apreciat pels assistents. N’hi ha per a tots els gustos, alguns incorporen fotografies dels nuvis, d’altres són objectes decoració amb la inscripció dels noms de la parella, com una espelma, un petit recipient de ceràmica amb bombons o alguna peça original que tingui un significat especial per als nuvis.

Flors a la taulaEl moment del pastís és un dels instants àlgids de la celebració. És un gran pastís amb moltes capes o pisos i coronat amb una petita figura que representa la parella. A França, es típica la que s’anomena “pièce montée”, amb un tipus de lioneses caramel·litzades que formen una torre. La tradició diu que els nuvis han de fer junts el primer tall de pastís, sovint amb un ganivet cerimonial o fins i tot amb una espasa. També dicta que la núvia i el nuvi es donin l’un a l’altre la primera mossegada de pastís.

Pastís de boda