Serrell a la francesa, un pentinat que mai no decep

Corren molt bons temps per al serrell francès, és a dir, aquest serrell cortina, obert, despuntat, tremendament cool i una mica més llarg que un serrell de manual.

Serrell Jennifer LópezI és que, si el 2021 ha estat l’any dels serrells llargs, en totes les seves versions, gràcies a Jennifer Lopez hem descobert una nova versió del serrell cortina. Es tracta del Blunt Curtain Bang o, també el podem anomenar, un serrell cortina més despuntat i més llarg del que és habitual. Diguem que és el serrell més FÀCIL que hem vist fins al moment, per diversos motius (i sí, que quedi bé a qualsevol edat també és un d’ells).

COLOR DE TEMPORADA: Cotton pink

La moda ens ho deixa ben clar: el Cotton pink arriba aquest estiu per canviar el color dels teus cabells. Estem parlant d’un to rosa suau, que no dona problemes amb el ros i, a diferència de colors freds o grisos, no apaga la cara, ni tampoc et farà semblar més gran. És perfecte per aconseguir un toc modern, però també aporta dolçor. La proposta del moment!

Cotton pinkPROTEGEIX-TE DEL SOL

Ens preocupem tant de protegir cada centímetre de la nostra pell i tan poc de fer-ho del nostre cabell, que a la fi de l’estiu vénen els plors, i les cabelleres bob, per no haver-ho fet abans. I deixant de banda els danys per l’ús abusiu de l’assecador, els que provoquen els rajos solars no són menys alarmants. La calor deshidrata els cabells, els raigs UV el debiliten i alteren el color i, els efectes de la sal del mar i el clor de la piscina, no són menys desagradables. Així que, abans dels plors i les visites anticipades a la perruqueria, què tal una dosi de prevenció amb un solar capil·lar? Escull sempre filtres UV, amb ingredients naturals i suaus, que no agredeixin el cuir cabellut, sinó que el protegeixin. Alguns extractes d’olis naturals com ara el de calèndula, salze o romaní, hidraten i suavitzen i, a més a més, eviten l’oxidació del color, permetent conservar la brillantor d’aquests ‘babylights’ que et vas fer. Per què vols mantenir-los, no? Doncs apunta els millors.

Sun Protect Hair & Scalp, Primark Beauty

Spray solar per al cabell i cuir cabellut, amb SPF30. Amb una fórmula no greixosa, i de fàcil absorció, que permet la protecció del cabell i el seu texturitzat, durant un dia de platja (3,50 €)

Sun Protect Hair & Scalp, Primark Beauty
Total Hair Protector, Nuggela & Sulé

Protector tèrmic que, a més a més, estimula el creixement de cabells i protegeix del sol. Un tot en 1, amb oli de xia orgànic, 100% natural, que aporta àcids grassos essencials, com ara els omega 3 i 6, vitamines, flavonoides i antioxidants, que protegeixen de qualsevol agressió.

Total Hair Protector, Nuggela & Sulé
Sun Secret Hair, Sensilis

Oli sec protector, amb SPF15, per a cabells amb acabat invisible. Formulat amb oli d’argà, lli i alvocat, per nodrir, reparar i protegir. No té parabens, és resistent a l’aigua i ajuda a reduir l’encrespament, així com allisar des de l’arrel. El seu acabat: sense efecte greixós i de ràpida absorció (14 €).

Sun Secret Hair, Sensilis
Bariésun, Uriage. Protector solar

Spray d’oli sec, vàlid per al cos i el cabell, amb SPF 50 +. Protegeix de la dessecació i assegura una altíssima protecció, gràcies al seu fotoprotector mineral (17,65 €).

Bariésun, Uriage. Protector solar