Shiseido revoluciona la bellesa amb la seva darrera col·lecció de maquillatge

Shiseido és una marca pionera en el sector cosmètic des de 1872, i ha volgut donar un valor afegit al món de la bellesa llançant una nova col·lecció de maquillatge que respon al lema: “La bellesa reinventada”. Un mantra inspirat en el moviment J-Beauty, basat en la sostenibilitat i l’autenticitat dels exquisits rituals de bellesa japonesa.

La nova gamma de maquillatge consta de 21 productes i 125 tonalitats que es classifiquen en 4 textures: tints, gels, pólvores i il·luminadors.

Una sèrie de productes versàtils amb textures sensorials.

Una de les característiques a destacar d’aquesta nova col·lecció de maquillatge de la firma Shiseido, és la varietat de textures de la qual està composta la col·lecció, així com els diferents usos que cada producte comprèn:

Tints. La col·lecció de tints està inspirada en el Shodo, una forma tradicional de cal·ligrafia que data del segle V, en la qual es fusiona aquest antic art amb la moderna tecnologia de la marca. Es crea així, una increïble i innovadora fórmula que aporta un color intens amb una aplicació senzilla, precisa i estable.

El producte es presenta com un còmode llapis retràctil capaç de ser a la vegada un eyeliner, una ombra d’ulls i un marcador de celles.

Gels. Es tracta d’una col·lecció de gels d’última generació amb la important particularitat que s’absorbeixen immediatament, reconforten la pell i aporten una gran quantitat de beneficis que es transformen en un maquillatge amb intensitat, lleugeresa i de màxima duració.

SHISEIDO VISIONAIRY GEL LIPS
Shiseido – Visionairy Gel Lipstick | Pintallavis amb alta cobertura, hidratació i llarga duració

Pólvores. Des del 1906, la marca Shiseido ha transformat i inventat textures en pols per al rostre. Des del llançament de les primeres pólvores per al rostre lliures de plom, la textura d’aquestes ha estat reinventada per la firma japonesa amb fórmules aèries que es barregen mantenint la transpiració de la pell i aportant un color intens i durador.

SHISEIDO MINIMALIST WHIPPEDPOWDER BLUSH
Shiseido – Minimalist Whippedpowder Blush | Coloret lleuger amb alta pigmentació, modulable i amb acabat mat que proporciona al rostre un efecte de rubor natural.

Il·luminadors. Per a l’elaboració de la textura dels il·luminadors, l’etiqueta japonesa ha utilitzat la tecnologia òptica de la llum en els seus tractaments i productes per al rostre amb propietats reflectores i absorbents.

SHISEIDO AURA DEW
Shiseido – Aura Dew | Il·luminador per a pòmuls, parpelles i llavis. Conté una combinació de perles 100% multi-dimensional, una innovadora tecnologia reflectant de la llum