Andorra, un país amb una gran diversitat de vins

Andorra és un país afortunat perquè compta amb una gran diversitat de vins, ja siguin de les diferents regions d’Espanya, de França o de qualsevol altra part del món. Us n’oferim una petita mostra.

Des de la distribuïdora Inter Ollinac, porten a Andorra un gran nombre de vins i caves, procedents sobretot d’Espanya. De la zona de la Rioja, importen en exclusiva tots els vins de les bodegues Marqués de Cáceres, que proposen una gamma interessant de vins negres, rosats i blancs, així com edicions especials i vins d’autor, ja siguin monovarietals o amb combinació de diferents raïms.

Generación MC Marqués de Cáceres Vi AndorraD’altra banda, des de Cairat Ribot, proposen vins com el Secastilla, de Viñas del Vero, un vi elaborat amb garnatxa d’un color cirera brillant, amb denominació d’origen de la regió de Somontano. També importen un gran Alvarinyo, el Palacio da Brejoeira, un excel·lent vi blanc elaborat a la finca del palau, a Monçao, amb raïm Alvarinyo que guanya complexitat gràcies a l’envelliment en ampolla. Un vi amb cos, saborós i complex, amb aromes de fruita madura i un final llarg i persistent.

Palacio da Brajoeira vins andorra