Cafè i infusions amb les essències de la nostra terra

Prova els cafès més exquisits del Principat i les infusions més delicioses de les millors marques que es comercialitzen al nostre país.

Cafè El Conseller

Prova l’autèntic sabor d’un cafè elaborat a Andorra. Un producte cent per cent natural a l’abast de tots. Torrefactors de cafè, amb grans de primera qualitat, torrats a punt per a degustar el millor cafè del país. El Conseller és una empresa andorrana fundada l’any 1954. També disposa d’una àmplia gamma d’infusions ecològiques, de diferents varietats, que evoquen els sabors més exquisits i delicats.

Cafès El Conseller

Deixa’t captivar per la infusió Aromes de Meritxell, de tisana, gingebre i llimona, o per Aires d’Andorra, una varietat deliciosa amb saüc, nabiu, arc blanc i gavarrera. En la seva línia d’infusions, El Conseller també presenta la gamma Plantes Sanes, ideal per a la digestió i altres necessitats, o el te 100% ecològic de fruites amb canyella, que no deixa indiferent a ningú.

Infusions el conseller
Cafè La Brasilera – Tudel

Un cafè únic, de distribució exclusiva, per als qui busquin una experiència diferenciadora. Una empresa referent al Principat d’Andorra, pel coneixement i selecció de la millor matèria primera del mercat. Cafè La Brasilera es distribueix només a restaurants i cafeteries del país. L’únic punt de venda és Casa Tudel (Av. Carlemany, 49), però, si vols gaudir del seu sabor inigualable i d’una mescla realitzada a la teva mesura, també realitzen lliuraments a domicili. La Brasilera ofereix una important varietat de tes.

Cafès La Brasilera – Tudel
Cafè Saula

Especialistes en cafès aràbics, productes prèmium en gra o mòlt. Una marca que fa la diferència i que combina l’intens sabor i aroma del bon cafè. Es tracta d’una empresa dedicada a seleccionar, elaborar i torrar café, des de 1950. Una empresa que reivindica una manera d’entendre la vida, basada en el ritual de l’habitual.

Cafè Saula

democrates 2023