Andorra es prepara per a gaudir d’Odetti Bistró

José Antonio Guillermo inicia un nou projecte gastronòmic, en solitari, i compta amb el cèlebre Pablo Urcelay, com a cap de cuina, on el treball i l’experiència han posat en marxa els fogons d’Odetti Bistró.

Fotos: Paula Cristina

El nou local, ubicat al carrer de Santa Anna, núm. 14, d’Escaldes-Engordany, va néixer amb un concepte bistró, on es poden apreciar diferents conceptes culinaris, sense que prevalgui cap d’ells. El xef Pablo Urcelay, originari d’Oñate, Guipúscoa, aportarà tota la seva experiència i creativitat per a satisfer les necessitats gastronòmiques actuals, però sense oblidar la importància de la matèria primera, quina qualitat és inobjectable.

Sens dubte, el vi tindrà un espai protagonista dins d’Odetti Bistró, ja que, com el defineix el mateix José Antonio, “servirà de fil conductor per a lligar un gran resultat”, amb el qual, el client pot gaudir d’una bona experiència culinària en el seu conjunt. Per a compartir, Odetti Bistró ens proposa els sempre encertats assortiments d’ibèrics i de formatges artesans, a més del pernil ibèric de gla i les anxoves del cantàbric. Malgrat tot, el tronc de foie amb xarop d’avet i les croquetes de gorgonzola i espinacs, estan per llepar-se els dits.

Plat de l'Odetti BistróPel que fa als plats principals, no poden faltar els tradicionals macarrons, però amb el toc especial d’Odetti: carbonara de peix. A què sona apetible, oi? Llavors, perquè continuïs exercitant el paladar, no pots deixar de tastar l’arròs cremós de ceps i cansalada ibèrica, el filet de bou Rossini o les cocotxes de bacallà al pil pil. Però no et direm més, perquè tu mateix descobreixis la immensa varietat de sabors que Odetti pot posar sobre la teva taula.

Les postres són la nostra part favorita, ja que combinen cada sabor d’una manera tan especial que no podràs parar de sospirar. Així que ja no et queda cap excusa per no quedar amb els teus amics, la teva parella o la família, i fer una visita a la sala d’Odetti Bistró.

Sala del restaurant Odetti Bistró