La Casa del Grill, carn a la graella al bell mig d’Andorra la Vella

Ubicat al centre d’Andorra la Vella –on abans hi era La Casa del Boeuf–, La Casa del Grill és un concepte gastronòmic on la carn a la graella o a la brasa és la protagonista. Després de fer un canvi de gerència, que també ha comportat un canvi d’imatge, aquest restaurant es perfila com a un establiment molt més agradable i modern, però mantenint les influències d’una braseria parisenca.

Fotos: La Casa del Grill

Si el que busques és degustar carns de la més fina i alta qualitat, La Casa del Grill és una parada obligatòria que hauràs de fer a Andorra la Vella, ja que compagina els millors talls, amb els ingredients més frescos, per a carregar cada plat amb el més exquisit sabor. Trobaràs aquest restaurant a la plaça Rebés, núm. 1, justament on comença el Centre Històric de la parròquia de la capital.

“Volem que, quan un client degusti un dels nostres plats, aquest sàpiga que la carn ve de La Casa del Grill, tant per la qualitat com pel sabor”, expressa Rossana, una de les anima mater d’aquest establiment, on l’entrecot de vedella –servit en presentacions de 250 g i 500 g– és el plat estrella. Pel que fa als entrants, l’amanida de pedrers és un plat que resulta obligatori tastar a La Casa del Grill, que va reobrir les seves portes l’1 de desembre passat. Tot i que La Casa del Grill és una mena de temple de la carn, també ofereix opcions vegetarianes que resulten tota una experiència per al paladar. La paella vegetariana, amb ingredients naturals, és una de les propostes més apreciades.

La Casa del Grill

L’atenció és un altre dels punts forts d’aquest restaurant, on et podran assessorar i t’oferiran un servei integral, gràcies al seu staff, proficient en diferents llengües com ara català, castellà, francès, anglès i italià; la taula està servida perquè cada comensal se senti com a casa seva. Sense sacrificar en cap moment la qualitat, podràs gaudir d’un menú per només 13 euros, mentre que, si prefereixes un full menú, el podràs degustar per tan sols 18 euros. Hi ha una opció per a cada tipus de client.

I ara que l’estiu hi és present i que les temperatures han apujat, La Casa del Grill continua adequant la seva carta amb propostes gastronòmiques més fresques i lleugeres, mentre et relaxes a la seva terrassa al bell mig de la plaça Rebés.

Reserva la teva taula a través del telèfon +376 658 839.

La Casa del Grill