La Pèrgola, informalitat i bon gust

Amb la direcció executiva del xef Marc Mora i l’assessoria enològica del maître Ramon Cabiscol, el restaurant La Pèrgola és un bistrot, situat al jardí de l’Andorra Park Hotel, en el qual els comensals poden gaudir d’una experiència exquisida, però amb un agradable toc d’informalitat.

Fotos: César De Pablos · Andorra Park Hotel

Sala del restaurant La Pèrgola

Inspirat en els sabors propis de la Costa Brava, el xef Marc Mora defineix La Pèrgola com a un restaurant on la comoditat i elegància es tradueixen en una proposta informal, però subtil, on els àpats, simples però deliciosos, són ideals per a degustar en qualsevol moment del dia. Inicialment pensat com a un bistrot estival, l’èxit de La Pèrgola va esdevenir una realitat en la seva obertura durant tots els dies de l’any; ja que el públic andorrà, és un dels seus pilars fonamentals.

La Pèrgola se situa molt a prop de la piscina de l’Andorra Park Hotel, motiu pel qual és una de les atraccions gastronòmiques per excel·lència durant l’estiu.

“El Marc és una persona amb molta capacitat creativa i junts llegim el que necessiten els clients, així traduïm aquestes necessitats en plats que ells puguin gaudir”, ens explica el maître i sommelier Ramon Cabiscol, del qual el xef Marc Mora només en té paraules d’elogi. “Tots dos ens complementem de tal manera que, l’un sense l’altre, no podríem fer res. Al final, es tracta d’això, de ser una gran parella de professionals capaços de crear un fil conductor entre els àpats i els vins”, expressa.

Marc Mora i Ramon Cabiscol al restaurant La Pèrgola

Amb un estil de gastronomia ben marcat, pels productes de proximitat i la cuina de mercat, La Pèrgola és un indret ideal per gaudir d’un bon “tapeo” o per anar més enllà, amb plats destacats com ara els fideus a la cassola amb gambes de la costa, o qualsevol de les increïbles creacions del Marc, que juga amb la tòfona negra, els bolets i, fins i tot, espècies del seu propi hort. Les amanides i els arrossos mai no poden faltar-hi.

Plat a La Pèrgola

Els millors vins de Galícia, Alacant, Catalunya, Bordeus, Borgonya i l’Alsàcia, marquen bona part de les referències enològiques que podem trobar-hi, sense deixar de banda els exquisits vins de muntanya del nostre país. I, si el teu paladar s’estima més l’exotisme, La Pèrgola compta amb vins de Nova Zelanda, Alemanya, Àustria, Itàlia i de diferents racons del món, que seran el complement perfecte d’un àpat memorable, amb el segell de qualitat de l’Andorra Park Hotel.