La importància de la hidratació facial a l’hivern

Avui en dia els experts ens expliquen la importància d’hidratar la pell a l’hivern, on el fred i les baixes temperatures fan que la pell del rostre pateixi i se’ns ressequi. No deixeu que els canvis sobtats de temperatura augmentin les lesions a la vostra dermis. Els tractaments facials es fan necessaris per mantenir l’estabilitat i permeabilitat de la pell.

A l’hivern, el fred, els canvis sobtats de temperatura i la calefacció, acaben amb la hidratació del nostre rostre; patim sequedat, tibantor i una major sensació de deshidratació.

És molt important hidratar la pell facial a l’hivern, ja que ens ajudarà a mantenir un cutis 10. La pell mostrarà un aspecte més sa i lluminós. Hem d’utilitzar els tractaments facials adaptats a les necessitats de cada pell per aportar hidratació i cuidar la capa lipídica del nostre rostre.

Entre les causes més importants que provoquen la deshidratació podem trobar:

  • Els canvis sobtats de temperatura que augmenten la sequedat i la tibantor del rostre
  • L’aigua calenta de la dutxa ajuda a la deshidratació atès que elimina la capa hidrolipídica
  • Amb el fred normalment bevem menys aigua i no som conscients dels líquids perduts
  • Menys ingesta diària de fruita i verdura

A Gala Perfumeries us aconsellarem quin és el tractament que més s’adequa al vostre tipus de pell. A continuació us recomanem alguns dels productes d’hidratació que tenim a les nostres botigues.

Biotherm Aquasource Aura Concentrate Serum (50 ml) i Aquasource Cream (50 ml/75 ml)

La combinació perfecta. Un sèrum hidratant de regeneració intensa que dona lluminositat a la pell, juntament amb un gel crema que proporciona fins a 48 hores d’hidratació intensa. La crema conté una planta amb propietats miraculoses descoberta als Pirineus francesos, l’Aura Leaf. El secret d’aquest gel és la combinació  d’aquesta planta d’intens poder hidratant, amb les propietats reparadores del Life Plankton TM, un dels ingredients regenerants més potents utilitzats en cosmètica.

Clarins SOS Hydra mascareta (75 ml) i Hydra-essentiel Crème Désaltérante (50 ml) per a pells normals i seques

Una mascareta facial hidratant i refrescant amb extracte de Kalanchoe. Es tracta d’un bany d’hidratació per a pells que tenen molta set. Aquesta mascareta amb textura de gel crema ultrafresca ajuda a la pell a recuperar el seu nivell d’hidratació ideal, en només 10 minuts. La pell intensament hidratada està flexible, llisa, fresca i tonificada.

La crema Hydra-essentiel és una autohidratació activa en tots els nivells de la pell, siguin quins siguin els factors mediambientals. També porta extracte de Kalanchoe  Bio, un potent activador de la hidratació natural que afavoreix la producció d’àcid hialurònic. Una esponja molecular fixadora de l’aigua de la pell.

Chanel Hydra Beauty

La hidratació extraordinària. Una resposta adaptada a les necessitats de la vostra pell. L’emblemàtica flor de CHANEL, la camèlia blanca, conservada en estat pur, difon totes les seves virtuts hidratants al centre de cada fórmula per a una hidratació excepcional. Un duo extraordinari: l’Hydra Beauty serum (50 ml) juntament amb la Hydra Beauty crema (50 gr).

Hydra beauty masque de nuit au Camélia 100 ml 

La nit és el moment del dia en què la pell pot respirar i recarregar els seus elements vitals. Chanel s’ha inspirat en el món natural de la rosada per crear una màscara de nit amb textura de crema que es transforma en petites gotes d’aigua per ajudar la pell a oxigenar-se en el decurs de la nit. Al despertar, els signes de cansament desapareixen i la pell està descansada, llisa i fresca i el rostre radiant.

Guerlain Súper Aqua-Emulsion 50 ml

Dins la gamma dels productes hidratants i a més antiarrugues, l’Aquacomplex purifica l’aigua de les cèl·lules per rellançar els fluxes d’hidratació i de joventut. Reforça l’estanquitat de l’epidermis i la resistència a les agressions.