Beauty Tips by Gala Perfumeries: Regals plens de bellesa

És temps de regalar! El Nadal és el moment més idoni per obsequiar amb un bonic detall a aquell ésser estimat, fent-lo gaudir i somriure. A Gala Perfumeries sabem com fer-ho, per això et proposem una sèrie de detalls plens de bellesa.

► Maquillatge

Brillaràs durant la temporada de vacances amb pintallavis festius. Una capa de la fórmula infusionada de perles, proporciona un color sedós i de cobertura completa i hidratació per a qualsevol moment de festa. Disponible en tres tons (Rose Quartz, Ruby Slipper i Tahiti Pearl). Bobbi Brown Luxe Jewel Lipstick

Bobbi Brown Luxe Jewel LipstickUna pols de perles llisa i sedosa que pràcticament es fon a la pell per aconseguir una lluminositat subliminal. Bobbi Brown Luxe Iluminating Powder – Golden Hour

Bobbi Brown Luxe Iluminating Powder – Golden HourLa nostra paleta d’ulls més luxosa inclou un set d’ombres d’ulls perfectament combinables en tons impactants i acabats escumosos i sedosos. Els pigments cromàtics de color ofereixen als ulls un efecte metàl·lic multidimensional i tridimensional que il·lumina qualsevol indret. Bobbi Brown Luxe Gems Eye Shadow Palette

Paleta colors bobbi brownLuxe Eye Shadow Rich Gemstone

Una opció monocolor amb una nova ii intensa fórmula per donar als ulls un efecte brillant i mirall que dura fins a 8 hores sense que s’esvaeixi. Disponible amb dos tons (Citrine i Opal Moonstone).

Luxe Eye Shadow Rich Gemstone bobbi brownLuxe Eyeliner– Black Onyx

Un luxós eyeliner que aporta un revestiment de crema amb un final intens per aconseguir l’aspecte artístic de l’ull.

Luxe Eyeliner– Black Onyx bobbi brown► Cura de la pell
Foreo Luna 3

Gràcies a la tecnologia patentada T_Sonic amb 8.000 pulsacions per minut i als filaments de silicona un 30% més llargs i un 20% més suaus que el Luna 2, el Foreo Luna 3 aconsegueix una pell més llisa i sedosa. Foreo Luna 3 (exclusiu a Andorra a Gala Perfumeries).

Foreo Luna 3LUNA mini 2

Més petit i pràctic, ideal per anar de viatge. Neteja i fa massatges. És perfecte per a qualsevol tipus de pell i ofereix una neteja facial profunda i efectiva per gaudir d’un rostre més suau i uniforme amb un ritual de bellesa de només un minut.

Foreo LUNA mini 2UFO

UFO combina la tecnologia dèrmica més avançada amb fórmules exclusives de mascaretes coreanes per proporcionar un exquisit tractament facial en segons.

Foreo UFOIRIS

IRIS és l’únic dispositiu clínicament aprovat per experts oftalmòlegs. Compta amb un exclusiu disseny que canalitza la tecnologia patentada Alterna T-Sonic, reduint visiblement els signes de l’edat i la fatiga en la zona del contorn d’ulls.

Regal de nadal Foreo iris