Beauty Tips by Gala Perfumeries: protegeix la teva bellesa

Amb l’estiu i el bon temps arriba també l’hora de prendre el sol i bronzejar-nos. Amb aquest article t’ajudem a escollir quin és el protector solar que més s’adapta a les teves necessitats. A continuació us recordem una sèrie de recomanacions bàsiques importants.

Quina quantitat de protector solar ens hem d’aplicar?

Normalment per protegir adequadament el rostre i el cos ens hauríem d’aplicar la quantitat equivalent a sis (6) cullerades soperes de crema aproximadament.

Cada quant ens hem d’aplicar el protector solar?

Cada dues hores. Si t’has banyat hauràs de replicar la protecció i fer-ho sempre sobre la pell seca per a més seguretat.

Quin és el protector solar més adequat?

Cal tenir en compte una sèrie d’aspectes. El primer és la protecció. La protecció va en funció del to de pell i el temps d’exposició solar. Després ens cal pensar quina textura preferim. Hidratant, de tacte sec o aquós; quin tipus d’aplicació ens agrada més, amb dosificador, amb esprai o amb bruma. I finalment, també cal saber si volem un protector específic per al rostre, per al cos o per a les zones més sensibles.


Llets solars hidratants per al cos
Us proposem els productes LANCASTER SUN BEAUTY BODY MILK SPF50 400ml i BIOTHERM LAIT SOLAIRE SPF 50 400 ml. Les llets solars estan principalment pensades per protegir, hidratar i mimar la vostra pell. Aquests productes tenen la particularitat de tenir un envàs gran de 400 ml. També existeixen formats de llets solars disponibles en esprai.

Aigües solars
Noves textures lleugeres i aquoses, amb difusió en bruma per a aplicacions agradables i fàcils com ara CLARINS L’Eau-en-Brume Solaire SPF50+ i LANCASTER Sun Beauty Sun Protective Water SPF50.

Cremes solars pensades per als esportistes
A l’hora d’aplicar el producte normalment es precisa una aplicació fàcil, ràpida i amb esprai. Us recomanem LANCASTER Sun Sport Cooling Invisible Mist Wet Skin Application SPF50 i BIOTHERM Bruma Solar acabat sec SPF 50.

Cremes solars que respecten la teva pell i el medi ambient
Si volem cuidar els oceans i cuidar-nos a nosaltres, existeix al mercat tota la línia solar de CLARINS Crema Solar Tacte Sec UVA/UVB 50 i la línia solar de BIOTHERM WATERLOVER en tots els seus formats, textures i dimensions.

Protectors solars específics per al rostre
Tots porten un component anti edat i a banda de protegir-te, cuiden les arrugues i revelen la lluminositat natural de la teva pell. Us recomanem SHISEIDO URBAN ENVIRONMENT UV PROTECT CREAM PLUS SPF 50, per utilitzar cada dia abans del maquillatge i CLARINS Crema Solar Tacte Sec UVA/UVB 50+ Rostre, amb una fórmula enriquida amb antioxidants.

Stick solar per a zones sensibles
Principalment del rostre: contorn d’ulls, pòmuls, orelles, nas, llavis, sense oblidar el cap per a aquelles persones que són amants dels caps afaitats. Us recomanem CLARINS Stick Solaire Invisible SPF50 i SHISEIDO CLEAR STICK UV PROTECTOR SPF 50+.

Loció per a després del sol
Indubtablement necessària, tant per calmar, com cuidar la pell i, sobretot, per prolongar-ne el bronzejat. Totes les marques tenen el seu. Són perfectes: LANCASTER AFTERSUN TAN MAXIMIZER SOOTHING MOISTURIZER; BIOTHERM LAIT APAISSANTE i CLARINS BÀLSAM RECONFORTANT AFTER-SUN (també disponible en gel). Clarins també disposa d’un del de dutxa after-sun per a cos i cabell.