Beauty Tips by Gala Perfumeries: potenciar la mirada

T’agradaria tenir una mirada “sexy” i seductora? No et perdis els nostres consells, i ara més que mai, atès que quan portem mascareta és la part més visible del nostre rostre. A continuació et recomanem una sèrie de consells i productes que t’ajudaran a ressaltar aquesta bellesa natural que tens. No pot faltar mai el contorn d’ulls, el corrector/il·luminador i la màscara de pestanyes. Pots complementar amb maquillar-te amb una ombra d’ulls o un llapis o ambdós productes.

Aplicar un bon contorn d’ulls

Et recomanem SHISEIDO BIO PERFORMANCE LIFTDYNAMIC EYE TREATMENT una crema per al contorn d’ulls amb múltiples beneficis que potencia la capacitat natural de la pell per regenerar-se, a la vegada que ajuda a la desaparició de les ulleres, i les arrugues es redueixen visiblement.

Tips by Gala Perfumeries

Fer un massatge a la zona del contorn d’ulls

Et recomanem FOREO IRIS EYE MASSAGER. Després d’aplicar-te la teva crema de contorn d’ulls habitual gaudeix d’un massatge de 30 segons per a cada ull amb aquest dispositiu que treballa les línies d’expressió, les ulleres i les bosses. Especialment desenvolupat per lluir una mirada fresca, radiant i jove, alleuja el cansament dels ulls i redueix els signes l’estrès, l’edat i la fatiga.

Tips by Gala Perfumeries

Utilitzar un corrector antiulleres i il·luminador a la zona del contorn d’ulls

YVES SAINT LAURENT TOUCHÉ ÉCLAT, un il·luminador de la pell, una eina per retocar que es pot utilitzar a tot arreu. Elimina les imperfeccions i aclareix les zones d’ombra de forma imperceptible. Aplica’l a la zona de les ulleres i difumina’l suaument amb les gemmes dels dits.

Tips by Gala Perfumeries

Maquillar-te les parpelles amb una ombra d’ulls del color que més t’agradi. Et recomanem:

1. Les darreres novetats de la col·lecció de primavera de DIOR GLOW VIVES amb tons rosa i blau verd amb textura en pols imperceptible sobre la pell i una fusió de color que crea una pel·lícula increïblement fina amb una durada espectacular.

 Tips by Gala Perfumeries

2. LES 4 OMBRES DE CHANEL, una gamma de quatre ombres amb una fórmula optimitzada i 15 tonalitats a escollir. Cada estoig conté quatre ombres: dos tons més suaus, que es poden fusionar en un degradat o aplicar-se en contrast; una tonalitat fosca per intensificar, esculpir o aportar profunditat i una tonalitat clara per il·luminar i obrir la mirada.

Tips by Gala Perfumeries

Un llapis d’ulls per augmentar l’expressivitat dels ulls i engrandir-los

Et recomanem el LLAPIS D’ULLS WATERPROOF DE CLARINS. Amb una duració de 8 hores i resistent a l’aigua, té una mina precisa i fàcil de difuminar, assegurant una traça impecable des de la primera passada. Disponible amb sis tons diferents. Si tens els ulls petits, et recomanem que no et maquillis la línia interior.

Tips by Gala PerfumeriesUna bona màscara de pestanyes

Et recomanem HYPNÔSE DE LANCÔME per donar volum i longitud, fins a 8 vegades més volum que el natural sense grumolls. S’ha d’aplicar sempre des de la base fins a l’extrem de les pestanyes.

Tips by Gala Perfumeries

Amb aquests consells i productes estaràs llesta per lluir una mirada perfecta.