Grup Rull, sensibilitat i compromís en cada projecte gastronòmic

Dissenyar un restaurant o qualsevol altre espai gastronòmic és tot un repte, de principi a fi, per la qual cosa, Grup Rull es pren amb seriositat cada projecte en cadascuna de les seves etapes.

Grup RullSón moltes les idees que poden fluir a partir d’un full en blanc. Són tantes les idees i possibilitats que, a vegades, pot resultar complex concretar la línia a seguir per tirar endavant un projecte gastronòmic.

Clàssic Arans dissenyat pel Grup Rull

Si bé hi ha empreses que fàcilment poden vendre una cuina industrial d’última generació, Grup Rull, a Andorra, es distingeix per aportar sempre un valor afegit als seus clients. Des que va iniciar la seva activitat al Principat, l’any 2016, l’evolució sostinguda ha estat cabdal perquè, cada dia més, els establiments gastronòmics d’Andorra poguessin comptar amb la millor tecnologia, i també amb professionals de primer nivell que vetllessin pels seus interessos. És d’aquesta manera com Grup Rull, empresa formada per enginyers col·legiats, oficialment, al nostre país, aposten per “la sensibilitat i el compromís amb el projecte, de principi a fi. Perquè dissenyem el projecte des d’un full de paper en blanc, fins a entregar la cuina en qüestió a ple rendiment i amb la màxima garantia de qualitat”.

Els professionals de Grup Rull estan inscrits al Col·legi Oficial d’Enginyers d’Andorra

buffet de l'hotel plaza instal·lat pel grup rull

Gràcies a aquesta filosofia, centrada en viure el disseny de principi a fi amb el client, Grup Rull ha treballat en diferents projectes com ara la cuina del nou Can Manel, el bufet i el restaurant Instants, a l’Hotel Plaza; així com la pastisseria Medacorba, a Pyrénées Andorra; The Lobby Bar, a l’hotel Andorra Fènix; el restaurant Kao Soldeu, al Park Piolets MountainHotel & Spa, entre altres locals gastronòmics, com ara el Mood Sensorial Restaurant, Clàssic Arans o Kram. Fins i tot, l’empresa ha pogut treballar en la Cocina Hermanos Torres Restaurant. “Tots els projectes efectuats fins al moment, han estat grans en concepte d’importància i implicació per part del nostre equip. Moltes vegades, per petit que pugui semblar un projecte, les exigències o l’atenció que li dediquem són sempre les màximes”, expressa Gerard Espar Bentanachs, CEO del Grup Rull.

Hermanos torres amb el cartell del grup rull
Un procés integral

Veure en 360 graus cada projecte, així com les seves etapes, és el que ha situat a Grup Rull com una de les empreses més destacades en el seu segment, ja que el muntatge d’una cuina no comença amb el disseny de l’espai, ni acaba en el moment de la instal·lació, sinó que, des del primer moment, hi ha un ferm compromís per definir les especificitats tècniques, fer el seguiment de l’evolució de l’obra, modificar i adequar plànols, i una llarga llista d’etcèteres que faran que cada cuina sigui única i amb segell i la personalitat del client.

C/ Alzinaret, 5. Local B. AD500 Andorra la Vella | Telèfon: +376 341 421 | www.gruporull.com