Decora amb naval blue: personalitat i caràcter

Naval blue: personalitat i caràcter. Sostenibilitat i natura. Protecció i guia. Profunditat. Aquests són alguns dels conceptes clau de les tendències en decoració i interiorisme per a la temporada vinent.
Mai hem viscut temps més incerts que els que estem vivint ara. Com serà la nostra vida després de la COVID-19? Ningú no ho sap realment. Tot i la infoxicació en els mitjans, gairebé no hi ha respostes clares. Però, una cosa en la qual tots els experts coincideixen, és en la importància de tenir una llar perfectament condicionada i atractiva, a conseqüència d’aquesta insòlita i devastadora situació. La idea d’aquestes càpsules sobre tendències en interiorisme, és aprofundir en conceptes (que ja venien d’abans), que marcaran la reorganització de les nostres llars. Com el tema dóna per llarg, us proposo analitzar, una per una, les tendències que marcaran aquest canvi. Donem-li color a la vida.

L’ús del color en l’àmbit del disseny interior està canviant, igual que nosaltres. Ja no només ens importa el look de l’espai o si quedarà bé o malament. Ara, l’important és com ens fa sentir. Pantone es va decantar pel PANTONE 19-4052 Classic Blue, un to de color blau que infon calma, confiança i connexió, però la seva versió Naval ofereix un mood molt més apropiat, gràcies a la seva profunditat i la inherent sensació de calma i confiança que aporta. Elegit per Sherwin-Williams (els Pantone americans) com a color de l’any 2020, aquest blau és el nou negre amb el qual crear espais elegants i contemporanis: el naval blue.

Apairt Chair de SUPAFORM. (c.p.v.)

Naval Blue

Còmoda amb tons daurats, de LA MAISON DU MONDE. (c.p.v.)

Naval Blue

Sofà de BOMBOX. (c.p.v.)

Naval Blue

Bufet de MAISON DU MONDE. (c.p.v.)

Naval Blue

Decoració paret, de MAISON DU MONDE. (c.p.v.)

Naval Blue

Quadre amb tons blaus i daurats, de LA MAISON DU MONDE. (c.p.v.)

Naval Blue