Encamp gaudeix d’un estiu ple d’activitats i música en viu

Les tardes d’estiu d’Encamp no són gens avorrides. La parròquia ofereix, a tots els encampadans i visitants, una àmplia programació, tant per als més petits de la casa com per als adults, per a gaudir i viure l’estiu intensament.

Fotos: Comú d’Encamp – Mònica Vega ONCA

L’agenda d’activitats inclou diversos espectacles infantils i concerts de música en viu. Les activitats es realitzen tots els dilluns i dimarts, a la plaça de l’església del Pas de la Casa i els dimarts i dijous, al Prat Gran d’Encamp. El cicle finalitzarà el pròxim dia 19 de setembre.

Durant el mes d’agost, els nens van poder gaudir de diferents espectacles infantils de la mà d’AI CARAI, el burro dels jocs, la festa sabonera de Xip Xap, la festa Xaxi pirulis, els jocs del món o històries d’aigua, entre altres activitats.

Però això no va ser tot, els més petits van ser sorpresos en les tardes encampadanes per l’“ós d’Encamp”, el qual va demostrar les seves habilitats per al ball i va recordar als més menuts totes les mesures preventives que s’han de prendre, vinculades a la Covid-19, per a gaudir d’un bell estiu i evitar al màxim els riscos de contagi.

El ioga també es va fer present en diferents punts de la parròquia. Tots els presents van poder gaudir d’intenses jornades de ioga i relaxament a l’aire lliure, les quals van estar a càrrec de Valèria de v7sessions.

D’altra banda, els caps de setmana, tots els encampadans i turistes poden visitar i realitzar compres en el tradicional “mercat a la plaça”, tant d’Encamp com del Pas de la Casa.

La fundació ONCA no es va prendre cap descans durant les vacances d’estiu i va aprofitar la temporada per a omplir de música els carrers de la parròquia, des de la plaça de Sant Miquel d’Encamp. Les actuacions van anar a càrrec de Teresina BSO, Jamp, Lady Scarlet Brotherhood i Els impossibles del swing, entre altres.

Com no podia ser d’una altra manera, Patxi Leiva va portar la seva música plena d’endorfines a la plaça Sant Miquel i va brindar un xou impecable. També va destacar la participació de Chris Aguilar, a l’Església dels Bons i la de l’Imma Ortiz i Guillermo Cides, al Pas de la Casa.

El programa d’activitats lúdiques i recreatives propostes pel Comú d’Encamp, finalitzarà el pròxim 19 de setembre. Pots consultar l’agenda completa d’activitats en la seva pàgina web: www.comuencamp.ad o mitjançant les seves xarxes socials.

Cal esmentar que totes les activitats previstes han tingut un molt bon acolliment i una alta participació de públic durant el mes d’agost. Des del Comú esperen el mateix nivell de participació i resposta, per al mes de setembre.