Passar la Setmana Santa a casa no és negatiu!

Enguany i a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19, la festivitat de Setmana Santa s’haurà de celebrar des de casa, quan normalment moltes famílies aprofiten per marxar a les seves segones residències o per fer unes vacances fora i trencar la rutina. 

Passar la Setmana Santa a casa no és negatiu! Tot al contrari. Deixa volar la teva imaginació i veuràs que hi ha mil coses a fer per celebrar la Pasqua en família, sense nens o sols. És per això que t’expliquem algunes idees que poden ajudar-te a fer que aquesta festivitat sigui més amena i divertida. Sigues positiu! 

Pinta dibuixos de Pasqua

És ben fàcil. Segurament disposes de colors i d’Internet, oi? Cerca a qualsevol buscador online dibuixos de Pasqua per a pintar i segur que aconsegueixes gran quantitat d’imatges per a imprimir. Pintar és molt relaxant i entretingut, i no només ho poden fer els nens i les nenes. Si no tens impressora, també els pots dibuixar tu! 

Setmana Santa a casaDecora ous de Pasqua

Últimament, les manualitats estan de moda. Així doncs i aprofitant la festivitat de Setmana Santa, perquè no les enfoquem a aquesta temàtica? Pintar ous és delicat, però molt divertit. I el pots decorar de mil i una maneres: a ratlles, amb flors, d’un sol color… 

Cuina plats típics d’aquesta festivitat

Si no els coneixes, te n’exposem uns quants: bunyols de vent, torrades de Santa Teresa, qualsevol recepta que contingui bacallà, espinacs amb cigrons, rosquilles… Deliciós! 

Setmana Santa a casa
Recepta de la Dolors: https://blogdecuina.blogspot.com/2015/03/torrijas-o-torrades-de-santa-teresa-semana-santa-cuaresma.html
Elabora la teva pròpia Mona

La Mona de Pasqua és el pastís per excel·lència durant la Setmana Santa. Als nens els hi fa moltíssima il·lusió, i als no tan nens, també. Ja que aquest any la majoria no la podran rebre de la mà dels seus padrins, perquè no l’elabores tu mateix? Pots trobar mil receptes per internet o en llibres de cuina. 

Setmana Santa a casa
Recepta del Molí dels Fanals: https://www.molidelsfanals.com/ca/mona-de-pasqua/
Juga amb els ous

Amaga els ous de Pasqua per casa. Els més petits s’ho passaran genial buscant-los! I si no et convenç aquesta opció o no en tens prou, perquè no fas curses amb ous? Imaginació al poder. 

Juga sense els ous

Passar temps en família o parella és un tresor escàs. Aprofita el confinament per jugar a jocs de taula com el parxís, loca, els escacs, puzles, el famós Monopoli, el Tabú… També pots jugar a mímica per endevinar pel·lícules, o a la videoconsola amb jocs multijugador. Tu tries. 

Setmana Santa a casa