El Comú d’Encamp reobre les instal·lacions dels complexos esportius

El Comú d’Encamp reobre de forma esglaonada els diferents espais dels centres esportius. Des del passat dilluns, els vestidors i dutxes del Complex d’Encamp es troben en funcionament. Per a fer ús d’aquests espais s’ha de realitzar la reserva prèvia mitjançant l’aplicació web. Per la seva banda, el Centre Esportiu del Pas ja va entrar en funcionament la setmana passada.

També es reobre l’espai de solàrium exterior, l’horari del qual serà, de 10 a 13 hores i de 14 hores a 17 hores, amb una capacitat de 10 persones. Cada usuari haurà de portar la seva pròpia tovallola per a utilitzar, exclusivament, a les hamaques.

Els usuaris que disposin d’abonament poden fer ús de la piscina exterior de la Mola, al Prat Gran, mentre les piscines cobertes romandran tancades.

En el cas del Centre esportiu del Pas de la Casa, l’horari serà, d’11 h a 17 h, amb una capacitat de 5 persones. Cal aclarir que per a fer ús de les instal·lacions serà necessari reservar a través de l’aplicació informàtica disponible en la web del comú o als telèfons 732700 (Complex) 755111 (Centre Esportiu).

Les instal·lacions esportives es netegen i desinfecten de manera periòdica durant la jornada. Es recorda que l’ús de la màscara en el recinte interior és obligatori i que cal rentar-se les mans, tant en entrar com a la sortida.

Els horaris de les instal·lacions són:

Complex

De dilluns a divendres de 9 h  a  21 h

Dissabte de 9 h a 20h

Diumenge de 9 h a 14 h

Prada de Moles

De dilluns a divendres de 9 h  a  21 h

Dissabte de 9 h a 14 h i de 15 h a 20 h

Diumenge de 9 h a 14 h

Centre Esportiu del Pas de la Casa

De dilluns a divendres de 9 h a  21 h

Dissabte 9 h a 13:15 h i de 15 h a 21 h

Diumenge de 15 h a 21 h