Dodge i RAM, potència americana a terres andorranes

Becier Vehicles va anunciar l’arribada de Dodge i RAM al seu line-up, on ja figuren prestigiosos fabricants europeus i asiàtics. Aquestes dues marques seran les primeres nord-americanes en les files de Becier.

Fotos: Dodge · RAM

Quan parlem d’American Muscle, Dodge i RAM són autèntics referents. La potència dels seus cotxes, caracteritzada per trencar barreres als Estats Units, és gairebé llegendària. I, malgrat el pas del temps, els llegats de Dodge i RAM es mantenen vius a través del Durango SRT, el Charger SRT Hellcat Widebody, el Challenger SRT Hellcat Redeye i el RAM 1500 TRX

Durango SRT Hellcat

Essent un SUV d’aspecte desafiant i imponent, el nou Durango SRT Hellcat és considerat el SUV més potent de la història, en comptar amb un motor HEMI SRT Hellcat V8 6.2L supercharged que ofereix 710 cavalls de força. Una bèstia sobre rodes!

2019 Dodge Durango SRT
Charger SRT Hellcat Widebody

És una de les joies de Dodge, sens dubte. El Charger SRT Hellcat Widebody és un cotxe espectacular que desperta emocions des de l’acceleració fins a la frenada. A banda d’oferir un desenvolupament envejable, és un vehicle amb interior confortable i dissenyat pensant en la teva seguretat.

Charger SRT Hellcat Widebody
Challenger SRT Hellcat Redeye

La potència dels motors de Dodge és quelcom que la marca mai no ha volgut sacrificar, i això es reflecteix clarament en el Challenger SRT Hellcat Redeye, d’exterior robust, que evoca la silueta clàssica d’aquest ‘monstre’ de les carreteres, i un motor supercharged HEMI SRT Hellcat Redeye V8 6.2L d’alta potència.

Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye
RAM 1500 TRX

Ideal per a tot tipus de reptes, tant a carreteres com a entorns més exigents, el nou RAM 1500 TRX revoluciona el concepte de pick-up, amb un increïble motor supercharged HEMI V8 6.2L, que atorga el cotxe una acceleració de 0-100 km/h en només 4,5 segons. 702 cavalls de pura força!

RAM 1500 TRX
Descobreix-ne més al concessionari oficial Becier Vehicles, a l’Av. d’Enclar, 140. AD500 Santa Coloma. Telèfon: 871 807. E-mail: vehicles@becier.ad.