El Levante Hybrid encén l’espurna del trident de Maserati

El SUV de Maserati s’electrifica, amb l’arribada del Levante Hybrid, un vehicle espectacularment potent que s’afegeix al Ghibli Hybrid, primer cotxe que la marca italiana va fabricar impulsat amb energia elèctrica.

Fotos: Maserati

Passar de 0 a 100 km/h en només 6 segons, ara fa una dècada, era quelcom inimaginable per als conductors de vehicles híbrids i elèctrics, però la innovació de Maserati ha fet possible que el poderós Levante Hybrid mantingués una potència envejable, així com un elevat nivell d’exigència de la marca del trident. Amb una velocitat màxima de 240 km/h, el nou Levante Hybrid és una viva mostra que evidencia que la potència (330 CV) i la sostenibilitat poden anar de la mà, ja que el cotxe usa un 18% menys de combustible per obtenir el mateix rendiment de la versió V6 de 350 CV.

El van descobrir el passat 19 d’abril, quan, al Saló de l’Automòbil de Shanghai –també de manera virtual–, es va desvetllar el secret davant la mirada atenta d’espectadors de tot el món. Per a les noves generacions, el Levante Hybrid era una aposta necessària en una societat més conscient i responsable envers el medi ambient, però els seguidors més puristes tampoc no s’han de preocupar, perquè el SUV conserva el so distintiu del motor de Maserati, malgrat la hibridació. És així com un cotxe prou atractiu, es perfila com a objecte de desig de tothom.

Poesia de color blau

Com no podia ser d’una altra manera, el blau cobalt és el color que millor encaixa en la personalitat electrificant del nou Levante Hybrid, que llueix una tonalitat metal·litzada produïda amb tres capes d’“Azzurro Astro” que coquetegen amb els diferents escenaris de llum, creant doncs una iridescència encantadora que aporta elegància a la ben elaborada esportivitat del cotxe. Les tres icòniques entrades d’aire laterals, les pinces de fre i les costures dels seients també llueixen aquest color distintiu.

Descobreix la resta d’avantatges del nou Maserati Levante Hybrid en el concessionari oficial Maserati de Becier Vehicles:

Becier Vehicles | Av. d’Enclar, 146. AD500 Santa Coloma | +376 871 802 | maserati@becier.ad