Maserati i el Museu Carmen Thyssen van arribar a un acord de col·laboració

Becier Vehicles, concessionari oficial de Maserati a Andorra, i el Museu Carmen Thyssen Andorra, van anunciar un acord per a apropar el món de l’art i del motor, als amants d’aquestes dues disciplines, per tal que puguin aprofitar les sinergies que pot generar aquesta aliança. L’acte de la signatura de l’acord va comptar amb la presència, a l’exterior del museu, del SUV més potent fabricat mai per la marca del trident, el Maserati Levante Trofeo, que amb 580 CV de potència va fer les delícies del públic assistent a l’acte.

Fotos: César De Pablos

Equip de Maserati IbèriaEl passat dimecres, día 19 de febrer, va tenir lloc, al Museu Carmen Thyssen Andorra, la signatura de l’acord de col·laboració, entre Becier Vehicles, concessionari oficial de Maserati a Andorra, i la pinacoteca andorrana. L’objectiu és apropar el món de l’art i del motor, a les persones interessades en aquests dos mons totalment apassionants.

Joan Betriu Marfany, vicepresident executiu de l’àrea comercial de Grup Becier, i Guillermo Cervera, Director artístic i Conservador del Museu Carmen Thyssen, van ser els encarregats de segellar aquest acord, on destaquen els valors compartits de les dues entitats i les sinergies que es poden produir amb aquesta aliança.

Exposició temàtica de Maserati al museu Carmen Thyssen AndorraLa col·laboració s’estableix inicialment en un any de durada, però amb la ferma intenció de poder-li donar continuïtat. A través dels recursos compartits oferiran una sèrie d’accions destinades als amics del Museu, als clients de Maserati i a la població d’Andorra en general. Aquestes accions tindran per finalitat ensenyar que l’art va més enllà dels llenços i a potenciar que la gent tingui la capacitat de trobar i apreciar obres d’art en els elements més quotidians, com ara un cotxe. D’aquesta manera, es crearan diverses activitats culturals on s’intentarà ressaltar l’art que s’amaga al darrere de l’enginyeria dels productes de Maserati, que moltes vegades té similitud amb el que els artistes realitzen per a les seves creativitats artístiques.

Maserati levante trofeoCoincidint amb la celebració d’aquest acord, Becier Vehicles, concesionari Oficial de Maserati per Andorra, va presentar, de la mà de Dan García, Sales Area Manager de Maserati Iberia, l’arribada del SUV més potent de la història de la marca del Trident, al mercat andorrà. L’acte, que va comptar amb una nombrosa assistència de clients i amics de la marca, va oferir molts més al·licients, com ara un excel·lent aperitiu de diferents delicatessen, regats amb vi i xampany, que van arrodonir un esdeveniment de gran nivell, tant per l’acord com per l’imponent presència del potentíssim SUV.  Motor del Maserati Levante Trofeo

El Maserati Levante Trofeo és un dels SUV més potents mai fabricats. Dotat d’un motor V8 Twin Turbo de 3,8 litres, amb una velocitat màxima de 300 km/h i 580 CV de potència màxima, a 6.250 voltes per minut, el Levante Trofeo està dotat del sistema IVC – Integrated Vehicle Control – i de la nova modalitat de conducció “Corsa”, amb funció Launch Control, que ofereix unes prestacions realment emocionants i una autèntica experiència de conducció amb el segell de Maserati.

Detall de la roda del maserati Levante TrofeoA l’exterior del vehicle, es distingeixen immediatament les noves preses d’aire, sobre el capó, en alumini, així com les llandes de 21” forjades en alumini, l’splitter davanter en fibra de carboni, les làmines verticals de la graella, els faldons i l’spoiler posterior, que al costat del logo Trofeo, fan que el Maserati de sèrie més potent de la història sigui inconfusible per carretera.

El Levante Trofeo ja és oficialment a la venda a Andorra, i es pot adquirir, a partir 151.038 Euros.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Visitants del Museu Carmen Thyssen Andorra