Maserati Ghibli Hybrid, el primer vehicle electrificat de la marca del trident

En un acte de presentació online ‘multitudinari’ –pel nombre de persones connectades–, Maserati va revelar el nou Ghibli Hybrid, amb el qual la marca de Mòdena fa un pas endavant cap al futur de la mobilitat.

Fotos: Maserati

Detall de la roda del nou Maserati Ghibli Hybrid

La introducció d’un model híbrid a la gamma de models de Maserati és, sens dubte, una fita que canvia la història de la marca del trident, que, des del 1914, ens acostuma a delectar amb el rugit dels seus motors, una característica que s’ha mantingut immutable amb la incorporació del Ghibli Hybrid.

Habitacle del Maserati Ghibli Hybrid

Amb un motor de 4 cilindres, combinat amb un generador d’arrencada impulsat per cinturó (BSG), un eBooster i una bateria de 48 volts, el Ghibli Hybrid gaudeix de 330 cavalls que el fan un vehicle indubtablement poderós, capaç d’assolir una velocitat màxima de 255 km/h i una acceleració de 0 a 100 km/h en tan sols 5,7 segons. La intenció de Maserati ha estat mantenir una performance excepcional i reduir el consum de combustible.

Detall de la llum trasera del Maserati Ghibli Hybrid

“El Ghibli Hybrid porta Maserati al futur sense trair el passat”; aquest ha estat el mantra amb el qual el fabricant italià ha volgut identificar el nou cotxe, que manté viva l’essència de Maserati, a través de l’equilibri entre rendiment i luxe. Des d’un punt de vista merament estètic, el Ghibli Hybrid és un cotxe realment seductor que evoca l’esperit esportiu i elegant de la marca.

Interior del Maserati Ghibli Hybrid

Per al mercat europeu, Maserati va crear un nou color: Grigio Evoluzione. Aquesta tonalitat grisa d’alta tecnologia, amb destacats de blau elèctric, destaca a simple vista. I, quan els primers raigs de sol toquen la seva superfície, les corbes que formen la seva silueta guanyen protagonisme de manera immediata. Per a l’interior, el fabricant posa a l’abast del client dues versions: GranSport, per als conductors més orientats a una experiència esportiva, i GranLusso, una opció més aviat pensada per als amants de la finesa i el luxe; aquesta última compta amb detalls de seda d’Ermenegildo Zegna i cuir de gra fi, que realça la tradició d’excel·lència de Maserati.

Frontal del Maserati Ghibli Hybrid

Són moltes les característiques que fan especial el Ghibli Hybrid, però una de les més significatives és la nova generació de sistema multimèdia, que permet interconnectar diferents dispositius mòbils i tenir control del vehicle en tot moment. Amb Maserati Connect, el cotxe estarà sempre connectat, de manera que a cada segon recopilarà dades per a garantir el benestar del vehicle i oferir servei d’assistència en emergències o en cas de furts i robatoris del vehicle.

La producció del nou Maserati Ghibli Hybrid està programada per al setembre, però pots aprofitar aquest moment per a demanar més informació al concessionari Maserati, de Becier Vehicles, a l’avinguda d’Enclar, 148. AD500 Santa Coloma.